ERGOPOUCH Previjalna in spalna vreča 2v1 Cocoon Ocean 6-12 m, 8-10 kg, 0,2 tog

ERGOPOUCH Previjalna in spalna vreča 2v1 Cocoon Ocean 6-12 m, 8-10 kg, 0,2 tog

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Kaj je TOG?
TOG pomeni Thermal Overall Grade in je merska enota za izolacijo in toploto spalnih oblačil in posteljnine. Nižja kot je ocena TOG, lažja je tkanina; v... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Ni na zalogi.

Cena je bila osvežena včeraj ob 22:19.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o rajzaigrace.si ponudbi
Ponudba trgovine rajzaigrace.si za izdelek ERGOPOUCH Previjalna in spalna vreča 2v1 Cocoon Ocean 6-12 m, 8-10 kg, 0,2 tog. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta oblačila
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02D6DBE9
Prijavi napako

Kaj je TOG?
TOG pomeni Thermal Overall Grade in je merska enota za izolacijo in toploto spalnih oblačil in posteljnine. Nižja kot je ocena TOG, lažja je tkanina; višja kot je ocena, bolj je tkanina podložena in izolirana.


Opis
Zasnovan je tako, da je enostaven za uporabo in težko pobegniti. Ta povijalnik z zadrgo ima toplotno oceno TOG, da je otroku udobno in varno povit brez potrebe po zapletenem povijanju že od prvega dne.

Oznaka TOG pomeni, da lahko povijalnik 0,2 TOG uporabljate samostojno pri sobni temperaturi med 24 °C + brez odeje v posteljici ali zibelki, kar pomeni varno možnost spanja za novorojenčka ali dojenčka.

Območje prsnega koša je ocenjeno na 1,0 TOG, da se prepreči pregrevanje in omogoči popolno širjenje prsnega koša pri dihanju.

Starši lahko po potrebi oblečejo spodnji del, da otroku ostane toplo, in upoštevajo naš priročen BREZPLAČEN sobni termometer in vodnik o tem, kaj obleči, ki je priložen izdelku, da otroka ustrezno oblečejo.

Cocoon Swaddle je narejen in polnjen z organskim bombažem s certifikatom GOTS, z elastanom v zunanji tkanini in bambusom v podlogi. To pomeni, da je dovolj trden, da omeji refleks preplaha, hkrati pa omogoča raztezanje in gibanje za zdravo rast.

Raztegljivost omogoča večje udobje in otroku omogoča, da premakne roke v položaj, v katerem se lahko namesti v povijanje.

Mehak, zračen organski bombaž in bambus sta certificirano nestrupena, barvana z barvili na vodni osnovi in nežna do kože novorojenčkov in kože, nagnjene k ekcemom.

Zadrga prav tako ščiti občutljivo dojenčkovo kožo, priročni ramenski zatiči pa vam omogočajo, da spremenite Cocoon iz ročne previjalne v ročno spalno vrečo, ko otrok kaže znake prevračanja.

Mednarodni inštitut za displazijo kolkov je potrdil zvonasto obliko, ki je zdrava za kolke in spodbuja pravilen razvoj kolčnih in ramenskih sklepov.

Dvosmerna zadrga omogoča hitro in enostavno menjavo plenic med spanjem z minimalnimi motnjami.

Cocoon Swaddle Bag izpolnjuje vse varnostne standarde v Avstraliji in Novi Zelandiji, avstralsko združenje za zdravljenje ekcemov pa ga ocenjuje kot koži prijazen izdelek.

Izdelek za previjanje in spalne vreče Cocoon je v Avstraliji prejel dve nagradi. TELL ME BABY in MADE FOR MOMS.

NAREJENO ZA MAMICE

Po 3000 urah ocenjevanja in skoraj 1000 izdelkih, poslanih v temeljito testiranje z dojenčki, malčki, starši in bodočimi starši.
Previjalna in spalna vreča Cocoon je osvojila nagrado MadeForMums Awards 2024.

POVEJ MI PUNČI

Za razliko od mnogih drugih nagrad dobitnikov nagrade Tell Me Baby ne izbere žirija. Temeljijo na resničnih ocenah avstralskih staršev, ki so kupili in uporabljali izdelke neodvisno – tako da veste, da je rezultatom mogoče zaupati
Previjalna in spalna vreča Cocoon je prejela nagrado

Lastnosti:

organski bombaž s certifikatom GOTS zračna naravna vlakna super elastična zvonast spodnji del spremeni v spalno vrečo otroku je udobno Ocena TOG za toploto zapiranje na zadrgo dvosmerna zadrga certificirano netoksičnost primeren za hranjenje odeje niso potrebne lahko perete v pralnem stroju












Previjalno torbo in torbo 2v1 položite na ravno, nizko površino z odprto zadrgo in zaprtimi ramenskimi zaponkami.

Dojenčka položite na previjalno torbo in torbo 2v1. Nogice zataknite v povoj in zapnite zadrgo tako, da so otrokove ročice v želenem položaju (na straneh ali na prsih).
Če želite zamenjati plenico ali ohladiti dojenčka, odprite spodnji del previjalne vrečke, da razkrijete noge in spodnji del trupa. Ko je končano, se zadrga ponovno zapre.
Po potrebi pod njo položite toplo plast.

Če želite preklopiti na spanje z odpetimi rokami, ko so znaki prevračanja, odpnite roke tako, da odpnete zatiče na ramenih. Priporočamo, da to počnete eno roko naenkrat več dni.
Če vaš novorojenček ne mara previjanja, je varno spati v previjalni vreči od začetka z iztegnjenimi rokami.
Dojenčka vedno dajte spat v varno spalno okolje.

Materiali:

Zunanji material: 95% organski bombaž / 5% elastan Notranji material: 95% bambusova viskoza / 5% elastan Polnilo: 100% organski bombaž


Nega:

Nežno pranje v hladnem stroju z blagim detergentom. Ne namakajte ali belite. Sušite v sušilnem stroju pri nizki temperaturi. Likanje pri zmerni temperaturi. Lahko se čisti v kemični čistilnici (P).





Blagovna znamka ergoPouch je avstralsko podjetje, ki oblikuje in izdeluje otroške povoje, spalne vreče in kombinezone.

Podjetje je leta 2009 ustanovila neprespana mama Alina Sack. Zahvaljujoč prvi torbici, ki ste jo sešili sami, je težava z neprespanimi nočmi izginila. Alina se je odločila podpreti druge mamice v boju za zdrav spanec in razvoj dojenčkov. Vsi izdelki ergoPouch so izdelani iz naravnih, zračnih vlaken, kot sta organski bombaž in bambus. Dizajni so ergonomskih oblik, ki omogočajo zdrav razvoj in rast otroka.

Izdelke je Mednarodni inštitut za displazijo kolkov uradno priznal kot "zdrave kolke" izdelke. Celoten obseg ima oceno TOG za vsako temperaturo in letni čas.

ErgoPouch je nagrajena blagovna znamka v Avstraliji, izdelki podjetja pa se prodajajo po vsem svetu.

ERGOPOUCH Previjalna in spalna vreča 2v1 Cocoon Ocean 6-12 m, 8-10 kg, 0,2 tog
ERGOPOUCH Previjalna in spalna vreča 2v1 Cocoon Ocean 6-12 m, 8-10 kg, 0,2 tog
39,41 €
v rajzaigrace.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka