Prenosni Mini Barbie zvočnik

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Ta osupljivi prenosni zvočnik bo navdušil otroke iz več razlogov. Zahvaljujoč kompaktni velikosti in praktični zanki lahko otroci svojo glasbo vzamejo s seboj kamor ko... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Ni na zalogi.

Cena je bila osvežena danes ob 02:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o rajzaigrace.si ponudbi
Ponudba trgovine rajzaigrace.si za izdelek Prenosni Mini Barbie zvočnik. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Povezljivost
Vrsta zvočnika
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02D3A544
Prijavi napako

Ta osupljivi prenosni zvočnik bo navdušil otroke iz več razlogov. Zahvaljujoč kompaktni velikosti in praktični zanki lahko otroci svojo glasbo vzamejo s seboj kamor koli, pa naj bo to v sobi, na vrtu ali na izletu. Odlično se prilega v nahrbtnik ali manjšo torbo. Funkcija Bluetooth® jim omogoča brezžično predvajanje svojih najljubših pesmi ali zvočnih knjig iz telefonov ali tablic, kar jim daje svobodo gibanja. Glasbo je mogoče predvajati tudi iz drugih zunanjih virov zahvaljujoč USB vhodu za USB disk do 32 GB in reži za pomnilniške kartice tipa micro SD/TF s kapaciteto do 64 GB (kartice in USB disk niso priloženi paket). Zvočnik velikosti 11,7 x 3,8 x 7,8 cm elegantno dopolnjujejo tkanina na sprednji strani, mehko silikonsko ohišje in gumbi za upravljanje na zgornji strani.

Zahvaljujoč funkciji TWS je mogoče sinhronizirati dva zvočnika in uživati v popolnem stereo zvoku. Vgrajeno polnilno baterijo, ki omogoča do 4 ure predvajanja, enostavno polnimo s kablom micro USB type C (priložen v paketu).

Prenosni zvočnik je praktična naprava ne le na potovanju. Z njim lahko predvajate pravljice za lahko noč ali ustvarite odlično glasbeno vzdušje za svoje malčke. Starejši otroci bodo cenili, da lahko skupaj s prijatelji igrajo najljubše pesmi in tako krepijo socialne vezi otrok, saj si delijo enaka zanimanja.

Ključne funkcije

Barbie tema
Prenosni mini zvočnik v elegantnem dizajnu
Kompaktna velikost 11,7 x 3,8 x 7,8 cm
Tkanina je prijetna na dotik
Mehka silikonska torbica
Otroci lahko vzamejo glasbo s seboj kamor koli (v sobo, na izlet, ven s prijatelji)
Praktičen pas za nošenje
Primeren za predvajanje najljubših pesmi, zvočnih knjig ali pravljic za lahko noč
Funkcija Bluetooth® 5.0 za brezžično predvajanje iz telefonov, tablic in drugih zvočnih naprav, ki podpirajo to tehnologijo (naprave niso vključene)
Zvočnik je opremljen z USB priključkom za USB disk do 32 GB in režo za micro SD/TF spominske kartice do 64 GB (kartice in USB disk niso del paketa)
Uporabniku prijazni gumbi
Funkcija TWS: sinhronizirajte dva enaka zvočnika in uživajte v stereo zvoku
Napajanje: vgrajena polnilna baterija, ki jo polnite preko mikro USB tip C kabla (priložen v paketu); ko je polnjenje končano, bo rdeča LED ugasnila
Čas predvajanja: do 4 ure

Prenosni Mini Barbie zvočnik
Prenosni Mini Barbie zvočnik
25,96 €
v rajzaigrace.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka