Bushman čevlji Tracker

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ne išči več popolnih čevljev za teren! Usnjeni čevlji TRACKER z zgornjim delom iz nubuka in semiša te ne bodo pustili na cedilu. Gumijast sprednji del ščiti prste na noga... Preberi cel opis
139,90 €
2-5 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:27.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o bushman.si ponudbi
Ponudba trgovine bushman.si za izdelek Bushman čevlji Tracker. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Material
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02D2C32B
Prijavi napako
Ne išči več popolnih čevljev za teren! Usnjeni čevlji TRACKER z zgornjim delom iz nubuka in semiša te ne bodo pustili na cedilu. Gumijast sprednji del ščiti prste na nogah, prav tako ščiti tudi čevlje pred poškodbami. Največja prednost teh čevljev pa je podloga, izdelana iz zračne mrežice, predvsem pa iz vodoodporne membrane Kingtex. Zato se lahko ne glede na vreme odpraviš na pustolovščino! Čevlji imajo snemljiv vložek iz Poly-U (uretanska pena z odprtimi celicami, ki diha, je antialergena in brez vonja) ter podplat iz zelo trpežne gume in lahkega EVY (prožna in lahka polimerna pena). Podplati ne bodo zdrsnili niti na mehkem in spolzkem terenu, tvoja stopala pa bodo cenila širši podplat, ki zagotavlja več svobode. Ko obuvaš čevlje, se primi za petni trak in preveri, kako zlahka se ti bo noga zrinila v čevlje! Čevlji so okrašeni z logotipom BUSHMAN na jeziku in majhnim kovinskim našitkom na strani. Doživetja kličejo, čas je za odprave! * Naši čevlji so se dobro odrezali na testu odpornosti na vodo in drsenje. Specifikacije: zgornji del: 2,2 mm nubuk usnje + semiš usnje gumijasta konica podloga: zračna mreža + vodoodporna membrana Kingtex vložek: zračna mreža + odstranljiva podloga Poly-U podplat: zelo trpežna guma + lahek material EVA širši podplat primerni tudi za hojo po mehkem in spolzkem terenu
Bushman čevlji Tracker
Bushman čevlji Tracker
139,90 €
v bushman.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka