Mešanica za čokoladne brownije 300 g

Mešanica za čokoladne brownije 300 g

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Mešanica za čokoladne brownije Minimakes znamke Nomu je osnova za klasične čokoladne brownije in vse njihove različice. Si želite speči nekaj sladkega in pri tem ne porab... Preberi cel opis
Cena z dostavo
8,95 €
Dobavljivost

na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 03:24.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o 1001dar.si ponudbi
Ponudba trgovine 1001dar.si za izdelek Mešanica za čokoladne brownije 300 g. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02D2ADFD
Prijavi napako
Mešanica za čokoladne brownije Minimakes znamke Nomu je osnova za klasične čokoladne brownije in vse njihove različice. Si želite speči nekaj sladkega in pri tem ne porabiti preveč časa in ustvariti kupa odpadne embalaže? Mešanice Minimakes so najpreprostejši način, da spečete omamno dišeče in okusne posladke, ki se jim nihče ne more upreti. Iz osnovne mešanice lahko ustvarite različne dobrote. Skenirajte kodo QR in poiščite številne zanimive recepte. Sestavina v sladkorni vrečki: sladkor. Sestavine v vrečki z brownie mešanico: pšenična moka, kakav v prahu 8 %, sol. Informacija za alergike: vsebuje pšenico (gluten). Nomu uporablja odgovorno pridobljen kakav s certifikatom Rainforest Alliance. Več o tem na www.ra.org. Za 8 čokoladnih brownijev potrebujete: 60 g nesoljenega masla, stopljenega 2 veliki jajci Priprava: Pečico segrejte na 170 °C (160 °C z ventilatorsko funkcijo). Pekač velikosti 21 x 11 x 6 cm obložite s papirjem za peko. Toplo stopljeno maslo stepite s sladkorjem (vrečka 1). Dodajte jajca in mešajte 1 minuto. Umešajte mešanico za brownije (vrečka 2), da dobite gladko testo. Testo enakomerno razporedite po pripravljenem pekaču. Pecite 20 do 25 minut. V notranjosti naj bodo browniji še vedno mehki. Ne prepecite jih, sicer bodo izgubili svojo slastnost. Počakajte, da se popolnoma ohladijo in nato narežite. Poskusite: Za brownije z arašidovim maslom pred peko na zmes v pekaču dodajte 4 do 5 žlic arašidovega masla in ga nežno razporedite po površini. Ali veste? Pečico v načinu gretja z ventilatorjem nastavite za 10 °C manj kot v klasičnem načinu gretja. Pecivo, pečeno pri nekoliko nižji temperaturi je nežnejše in bolj enakomerno naraste.
Mešanica za čokoladne brownije 300 g
Mešanica za čokoladne brownije 300 g
5,95 €
v 1001dar.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka