Hanah Home HANAH HOME Round Pouf - Blue vrtni taburet, (21109091)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Zaužijte vrhunsko udobje in slog z našim vrtnim pufom!Z našo vrtno pufo spremenite svoj zunanji prostor v oazo sprostitve. Ta puf je izdelan iz 100 % recikliranega stirop... Preberi cel opis
50,99 €
1-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
59,98 €
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 27-29 dneh Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:28.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek Hanah Home HANAH HOME Round Pouf - Blue vrtni taburet, (21109091). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02D2A527
Prijavi napako
Zaužijte vrhunsko udobje in slog z našim vrtnim pufom!Z našo vrtno pufo spremenite svoj zunanji prostor v oazo sprostitve. Ta puf je izdelan iz 100 % recikliranega stiropora visoke gostote, zato zagotavlja neprimerljivo udobje in je hkrati okolju prijazen. S živahno modro barvo sprostite svojo ustvarjalnost!Enotna modra barva našega pufa vašemu vrtu doda pridih modernosti in novosti. Brez težav se zlije s katerim koli zunanjim dekorjem, zato je vsestranski dodatek vašemu prostoru.Z vodoodporno tkanino se lahko sprostite v vsakem vremenu!Ni vam treba skrbeti za nenadne dežne nalive ali nenamerna razlitja. Naš puf je izdelan iz 100-odstotne poliestrske tkanine, ki je nepremočljiva, zato bo tudi v nepredvidljivih vremenskih razmerah ostal v brezhibnem stanju. Udobje s sistemom skritih zadrg!Sistem skritih zadrg omogoča enostavno odstranjevanje in čiščenje prevleke za puf. Naj bo vaš puf vedno videti svež in čist, brez kakršnih koli težav. Uživajte popolno višino in velikost za popolno udobje!S premerom sedeža 55 cm in višino sedeža 30 cm naš puf zagotavlja popolno ravnovesje med udobjem in funkcionalnostjo. Njegova največja nosilnost je 200 kg, zato je primeren tako za odrasle kot za otroke. Tehnični podatki:Material: Material: 100 % recikliran stiropor visoke gostoteTkanina: 100 % poliesterNepremočljivPremer sedeža: 55 cmVišina sedeža: 30 cmSistem skritih zadrg za enostavno čiščenjeBrez podlogeNajvečja dovoljena teža: 200 kgReciklirana stiroporna pena s kroglicami (EPS)Gostota: med 7 in 20Barva: modra
Hanah Home HANAH HOME Round Pouf - Blue vrtni taburet, (21109091)
Hanah Home HANAH HOME Round Pouf - Blue vrtni taburet, (21109091)
50,99 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka