Teva TIRRA, sandali, vijolična 4266

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Teva Tirra so univerzalni ženski sandali, ki so namenjeni pohodnicam in popotnicam, saj so izjemno trpežni in udobni, poleg tega pa tudi stabilni na vseh terenih. Srednji... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 08:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Intersport ponudbi
Ponudba trgovine Intersport za izdelek Teva TIRRA, sandali, vijolična 4266. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02D26AB4
Prijavi napako
Teva Tirra so univerzalni ženski sandali, ki so namenjeni pohodnicam in popotnicam, saj so izjemno trpežni in udobni, poleg tega pa tudi stabilni na vseh terenih. Srednji del podplata je narejen iz lahke in udobne EVA pene, ki zagotavlja blaženje in udoben korak. Za dodatno blaženje je v petnem delu dodan Shock Pad vložek, ki še dodatno absorbira pritiske na peto. Spodnji del podplata iz vzdržljive gume ima profil, ki nudi dober oprijem s površino in odlično oporo tudi na neravnem terenu. Trpežni trakovi so narejeni iz Repreve recikliranih umetnih materialov. Za izdelavo sandalov se uporabi in reciklira ena plastenka, kar pripomore k ohranjanju okolja. Velcro trakovi omogočajo pravo nastavitev in enostavno odpiranje in zapiranje. Veganski sandali, ki so narejeni zgolj z uporabo umetnih in rastlinskih materialov.
Teva TIRRA, sandali, vijolična 4266
Teva TIRRA, sandali, vijolična 4266
84,99 €
v Intersport

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka