Ruffwear Stumptown Jacket, River Rock Green - XL

Ruffwear Stumptown Jacket, River Rock Green - XL

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Plašček Stumptown znamke Ruffwear je lahek plašč v modernem prešitem dizajnu, ki nima le estetskega vidika, temveč tudi greje v mrzlih in deževnih dneh! Podložen plašč... Preberi cel opis

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Ni na zalogi.

Cena je bila osvežena danes ob 02:29.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o zoolini.si ponudbi
Ponudba trgovine zoolini.si za izdelek Ruffwear Stumptown Jacket, River Rock Green - XL. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02CF7264
Prijavi napako

Plašček Stumptown znamke Ruffwear je lahek plašč v modernem prešitem dizajnu, ki nima le estetskega vidika, temveč tudi greje v mrzlih in deževnih dneh! Podložen plašč je sestavljen iz toplotnoizolacijske in proti obrabi odporne plasti iz recikliranega poliestra. Prekrit je z vodoodbojnim premazom.

Plašč ima na zadnji strani praktično odprtino za povodec, tako da ga lahko nadenete čez večino oprsnic. Robovi so sestavljeni iz odsevnih trakov, ki zagotavljajo dobro vidljivost tudi v slabših vidljivostnih pogojih. Za pritrditev utripajoče luči Beacon™ se uporablja pritrdilna zanka na zadnji strani.

Plašč se optimalno prilagaja obliki telesa psa. Za lažje oblačenje in slačenje poskrbijo stranske zaponke na klik. Pes se v plašču počuti udobno in v dobrih rokah, svoboda gibanja pa ostaja.

Materiali:

Zunanji material: 300 den poliester ripstop z zaključkom DWR.
Izolacijski sloj: 120 g recikliranega poliestra.
Podloga: poliester 30 den.
Zaponke: ITW Nexus Waveloc.

Vzdrževanje:

Plašč je priporočljivo prati v hladni vodi. Če se odločite za pranje v pralnem stroju, izberite nežen program pranja in blag detergent. Pustite, da se posuši na zraku. Ni primerno za beljenje, likanje ali kemično čiščenje.

Ruffwear Stumptown Jacket, River Rock Green - XL
Ruffwear Stumptown Jacket, River Rock Green - XL
104,99 €
v zoolini.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka