TUTA VISA TRIACETATO VERDE MILITARE/NERO Tg. 3XS

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Komplet trenirke, odprta jakna z zadrgo in stranskimi žepi. Rebra na manšetah, ovratniku in elastičnem pasu za optimalno prileganje. Hlače z nastavljivo elastiko v pasu z... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Cena je bila osvežena danes ob 10:12.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o givsport.si ponudbi
Ponudba trgovine givsport.si za izdelek TUTA VISA TRIACETATO VERDE MILITARE/NERO Tg. 3XS. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Material
Vrsta trenirke
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02CF5DF0
Prijavi napako
Komplet trenirke, odprta jakna z zadrgo in stranskimi žepi. Rebra na manšetah, ovratniku in elastičnem pasu za optimalno prileganje. Hlače z nastavljivo elastiko v pasu z vezalkami. Stranski žepi. Idealno za prosti čas, nogomet, moške, ženske, otroke, tenis, trening, tek. Obleka iz 100 % triacetatnega poliestra 220 Gsm. Jakna: Polna zadrga. Vezeni logotipi. Stranski žepi. Rebraste manšete. Rebrast spodnji del jakne. Hlače: vezeni logotipi. Stranski žepi. Rebrast spodnji del hlač. Blago TRICOT odlikuje vsestranskost, zaradi česar je primeren tako za prosti čas kot za trening.
TUTA VISA TRIACETATO VERDE MILITARE/NERO Tg. 3XS
TUTA VISA TRIACETATO VERDE MILITARE/NERO Tg. 3XS
27,90 €
v givsport.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka