MEDELA Ultra Keep Cool modrček za nosečnice in dojenje, bel XXL

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Ta modrček za nosečnice in dojenje ima šest integriranih območij zračnosti in novo tehnologijo za hitro sušenje, ki pomaga uravnavati telesno temperaturo, hkrati pa za... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Ni na zalogi.

Cena je bila osvežena danes ob 14:15.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o rajzaigrace.si ponudbi
Ponudba trgovine rajzaigrace.si za izdelek MEDELA Ultra Keep Cool modrček za nosečnice in dojenje, bel XXL. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02CD6D0E
Prijavi napako

Ta modrček za nosečnice in dojenje ima šest integriranih območij zračnosti in novo tehnologijo za hitro sušenje, ki pomaga uravnavati telesno temperaturo, hkrati pa zagotavlja podporo in udobje. Zahvaljujoč naši tehnologiji Adaptive Stretch™ bo modrček rasel z vami od nosečnosti do dojenja – ohranjal vas bo hladno in suho ves čas potovanja kljub nihajočim telesnim temperaturam.

Prednosti nedrčka za nosečnice in dojenje Medela Keep Cool™ Ultra:

Zračen nedrček za nosečnice in dojenje Medela Keep Cool™ Ultra vam bo pomagal ohraniti hladnost, hkrati pa nudi nežno podporo med nosečnostjo in dojenjem. Tehnologija hitrega sušenja, edinstvene zračne cone in regulacija temperature vam pomagajo ostati hladni in suhi Mehak material s tehnologijo Adaptive Stretch™ za popolno prileganje, ki raste z vašim spreminjajočim se telesom Mehka do srednja opora, da vam bo udobno Preprosto nastavljivi trakovi za popolno prileganje Popolnoma prilegajoče se skodelice, da lahko uživate v največjem stiku med dojenjem in se približate svojemu dojenčku Odstranljive ojačitve iz perforirane pene za obliko in zaščito






Brezšivni nedrček za nosečnice in dojenje Medela Keep Cool™ Ultra je nežen do kože in zagotavlja udoben občutek na enem najbolj občutljivih delov vašega telesa.

Uporablja tudi edinstvena območja zračnosti, tehnologijo hitrega sušenja in regulacijo temperature, ki vam pomagajo ostati hladni in suhi, medtem ko mehak material in tehnologija Adaptive Stretch™ zagotavljata popolno prileganje, ki raste z vašim spreminjajočim se telesom.

Material je certificiran po standardu Oeko-Tex® Standard 100 in se lahko pere v pralnem stroju do 60 °C.

MEDELA Ultra Keep Cool modrček za nosečnice in dojenje, bel XXL
MEDELA Ultra Keep Cool modrček za nosečnice in dojenje, bel XXL
60,18 €
v rajzaigrace.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka