ZiiPa Pravokotni lopar za pico - Eva

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Pravokotni lopar za pico - Eva

Perforiran lopar za pico Eva je vaš ključni zaveznik za popolne pice. Zasnovana za strastne ljubitelje pic, bo ta lopata revolucio... Preberi cel opis

34,90 €
1-2 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
38,79 €
Dobavljivost

Prednaročilo. Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 16:07.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Drva.info ponudbi
Ponudba trgovine Drva.info za izdelek ZiiPa Pravokotni lopar za pico - Eva. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Oprema za
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02CD1755
Prijavi napako

Pravokotni lopar za pico - Eva

Perforiran lopar za pico Eva je vaš ključni zaveznik za popolne pice. Zasnovana za strastne ljubitelje pic, bo ta lopata revolucionirala vaše priprave in peko. Njena plošča iz anodiziranega aluminija zagotavlja lahkotnost, medtem ko ročaj iz bukovega lesa, ki ga lahko privijete in odvijete, združuje eleganco in praktičnost. Inteligentne perforacije odstranijo odvečno moko, zagotavljajoč popolno osnovo za vsako pico.

Prednosti perforirane lopate za pico Eva:

Plošča iz aluminija: Plošča perforirane lopate je izdelana iz visokokakovostnega anodiziranega aluminija, kar zagotavlja izjemno lahkotnost, hkrati pa omogoča izredno odpornost. Vsaka uporaba je gladka in prijetna izkušnja, zahvaljujoč tankosti in trajnosti tega materiala.
Ergonomski ročaj iz bukovega lesa: Ročaj iz bukovega lesa na lopati ni samo estetski element, ampak je ergonomska lastnost, ki povečuje praktičnost tega pripomočka. Njegova vijačna in odvijačna zasnova nudi edinstveno vsestranskost, olajša shranjevanje in omogoča enostavno rokovanje za mirno peko.
Praktična vrvica za obešanje: Majhna vrvica, integrirana v ročaj lopate, ni le oblikovalski element, temveč dodaja praktično funkcionalnost celoti. Po uporabi jo lahko enostavno obesite, dodajajoč pridih sofisticiranosti vašemu zunanje kuhinjskemu kotičku, hkrati pa prihranite prostor.
Perforacije: Natančno nameščene perforacije na plošči omogočajo odstranitev odvečne moke in ostankov, zagotavljajoč osnovo pice brez grenkobe in lepljenja.
Poševni rob: Poševni rob olajša vstavljanje in odstranjevanje iz pečice, zagotavljajoč varno uporabo brez tveganja za opekline. Poleg tega omogoča nežno rokovanje z vašim testom.
Protilepilna površina: Plošča lopate je opremljena z visokokakovostnim protilepilnim premazom. Ta prednost zagotavlja enostavno sprostitev pice, preprečujejoč vsakršno tveganje za prijemanje ali zatikanje.

ZiiPa Pravokotni lopar za pico - Eva
ZiiPa Pravokotni lopar za pico - Eva
34,90 €
v Drva.info

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka