Tuli Bean Bag Canoe Snemljiva prevleka - poliester Graffiti Pattern Blue

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Iščete popolno srednje veliko torbo? Kanu vam bo vzel srce s svojo netipično, a zelo praktično obliko, ki spominja na priljubljeno indijansko plovilo.

Izgleda e... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Ni na zalogi.

Cena je bila osvežena danes ob 10:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o rajzaigrace.si ponudbi
Ponudba trgovine rajzaigrace.si za izdelek Tuli Bean Bag Canoe Snemljiva prevleka - poliester Graffiti Pattern Blue. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02CAB447
Prijavi napako

Iščete popolno srednje veliko torbo? Kanu vam bo vzel srce s svojo netipično, a zelo praktično obliko, ki spominja na priljubljeno indijansko plovilo.

Izgleda elegantno in dobro drži obliko, zato vam ga po uporabi ni treba stresati. Dvignjen del služi kot udoben naslon za glavo. Na njem lahko sedite klasično, lahko pa tudi jezdi ali ležite na boku. Ugajal bo predvsem osebam srednje rasti, pa tudi doječim materam, ki se bodo med hranjenjem svojega dojenčka počutile kot na oblaku. Seveda bo Kanoe postal priljubljen spremljevalec tudi vaših otrok.

Torba vam bo všeč med poležavanjem, gledanjem televizije ali domačega kina, igranjem PlayStationa, branjem knjige, pa tudi med delom s prenosnikom ali učenjem. Lahko ga varno uporabljate kot eleganten in udoben naslanjač, ne le v dnevni sobi, spalnici ali prijetni domači pisarni, temveč tudi na pokriti terasi ali na vrtu.

Zunanji modeli so zasnovani tako, da lahko popolnoma uživate v bivanju na svežem zraku. Pri interierjih je vreča bolj primerna za večje prostore. Je pa zelo enostaven za prenašanje in izjemno trpežen, tako da vam bo zagotovo služil leta.

Material in šivanje

Tuli vak Kanoe je zasnovan in izdelan na Slovaškem. Skrbimo, da naši izdelki ohranjajo visoko kakovost šivanja in uporabljenih materialov. Torba je izdelana iz tkanine, ki je odporna tako na pritisk kot na trenje, skupno vzdržljivost pa poveča tudi dvojni ojačan šiv. Plus je izjemno enostavno vzdrževanje, saj ima torbica snemljivo prevleko, ki jo lahko enostavno operete v pralnem stroju.

Notranje polnjenje

Vsebina Kanoe torbe je sestavljena iz žogic iz zdravju neškodljivega polistirena za živila, prav tako proizvedenega na Slovaškem. Če se vrečka čez nekaj časa umiri, preprosto odprite vrečko in jo napolnite z novimi granulami.

Vzorec poliestra:

Poliestrska tkanina z vzorcem na vaši torbi Tuli se prilega tako zunanjosti kot notranjosti. Je tudi vzdržljiv in upogljiv na otip, zato je kos vsem letnim časom. Če vam uspe kaj politi po njem, se ne zgodi nič - je vodoodporen. Voda in sončna svetloba sploh ne vplivata na tkanino, zato je odlična izbira za vse, ki radi posedate na terasi ali vrtu. Če bi radi to tkanino oprali, preprosto potegnite zgornjo prevleko Tuli vrečke in operite na 30° ali obrišite s krpo.

Tuli Bean Bag Canoe Snemljiva prevleka - poliester Graffiti Pattern Blue
Tuli Bean Bag Canoe Snemljiva prevleka - poliester Graffiti Pattern Blue
261,62 €
v rajzaigrace.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka