Henkel lepilo Pritt v stiku, 10g

Henkel lepilo Pritt v stiku, 10g

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Lepilo v stiku se ponaša z enakomernim in gladkim nanašanjem ter omogoča hitro in čisto lepljenje. Uporablja se za lepljenje kartona, papirja, fotografij…. primeren ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Prednaročilo.

Cena je bila osvežena danes ob 07:52.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o parcom.shop ponudbi
Ponudba trgovine parcom.shop za izdelek Henkel lepilo Pritt v stiku, 10g. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02CAB1DB
Prijavi napako
Lepilo v stiku se ponaša z enakomernim in gladkim nanašanjem ter omogoča hitro in čisto lepljenje. Uporablja se za lepljenje kartona, papirja, fotografij…. primeren za uporabo doma, v šoli ali pisarni. Lepilo se lahko odstrani iz tkanine z namakanjem v mrzli vodi. Zahvaljujoč posebni neprepustni embalaži, lepilo ostane sveže in ga lahko uporabljamo več let. Embalaža ne vsebuje PVC-ja in se popolnoma reciklira. Lepilo vsebuje 90% naravnih snovi (krompirjev škrob) kar zagotavlja varno in samostojno uporabo za otroke.
Henkel lepilo Pritt v stiku, 10g
Henkel lepilo Pritt v stiku, 10g
0,77 €
v parcom.shop

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka