Srixon Q-Star Tour 5 Golf Balls Yellow

Srixon Q-Star Tour 5 Golf Balls Yellow

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Q-STAR TOUR je najmehkejša žoga, ki zagotavlja zmogljivost na ravni turneje v predelani 3-delni zasnovi. Q-STAR TOUR ima zdaj n... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
40,40 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 16:11.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Srixon Q-Star Tour 5 Golf Balls Yellow. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02CA7B5B
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Q-STAR TOUR je najmehkejša žoga, ki zagotavlja zmogljivost na ravni turneje v predelani 3-delni zasnovi. Q-STAR TOUR ima zdaj nekoliko tršo kompresijsko stopnjo za močne hitrosti žoge, skupaj s še mehkejšo uretansko prevleko za večji približevalni udarec in zadovoljiv, mehkejši občutek. VAŠ TRENUTEK OGLEDA Ne nihate tako hitro kot profesionalec? Brez težav. S Q-STAR TOUR lahko še vedno uživate v vseh prednostih visokokalibrske žogice za turo, ne da bi kaj spremenili. Q-STAR TOUR s preoblikovanim jedrom FastLayer Core, mehkejšim uretanskim pokrovom in tehnologijo Spin Skin daje igralcem z zmerno hitrostjo zamaha razdaljo, občutek in nadzor, ki navdihuje zmogljivost na ravni turneje. JEDRO FASTLAYER Začnemo z jedrom jedra, nato pa dodamo na tisoče plasti za postopen prehod od čvrstega do mehkega. Jedro te generacije je preoblikovano za nekoliko višjo stopnjo kompresije, ki spodbuja boljše hitrosti žoge in oddaljenost od tee. Vendar smo še vedno ohranili jedro dovolj mehko, da smo naredili dve stvari: zmanjšali bočno vrtenje pri dolgi igri za večjo natančnost z Woodsom in Ironsom ter zagotovili nadzor na ravni ture pri priletnih strelih. SPIN SKIN Spin Skin je zaščiten premaz žogice za golf, ki izboljša vrtenje na mikroskopski ravni. Z uporabo visoko specializirane molekularne oblike Spin Skin poveča elastičnost vrhunske uretanske prevleke Q-STAR TOUR, ki pomaga žogi, da se ob udarcu oprime železnih in klinastih utorov. Ta dodani ugriz poveča trenje pri vseh vaših približevalnih strelih za več vrtenja in nadzora. PREMIUM URETANSKI POKROV Zmogljivost turneje okoli zelenice se zmanjša na moč zaustavljanja. Z ultratanko, vrhunsko uretansko prevleko, ki je še mehkejša od prejšnje generacije, in posebnim premazom Spin Skin, Q-STAR TOUR zagotavlja vrtenje in nadzor svetovnega razreda. VZOREC JAMIC 338 SPEED 338 Speed ??Dimples na Q-STAR TOUR izboljša splošno aerodinamiko za boljšo zmogljivost letenja. Nižji koeficient zračnega upora pomaga žogi prerezati zrak z manjšim uporom za bolj prodoren izstrelek in bolj raven let. Višji koeficient vzgona omogoča, da žoga ostane dlje v zraku za največjo razdaljo.
Srixon Q-Star Tour 5 Golf Balls Yellow
Srixon Q-Star Tour 5 Golf Balls Yellow
35,50 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka