XOUXOU - Vodoodporni vibrator za točko G, ki ga je mogoče ponovno napolniti (črn)

XOUXOU - Vodoodporni vibrator za točko G, ki ga je mogoče ponovno napolniti (črn)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Kakovosten vibrator z nežno elektrostimulacijo za tiste, ki se spogledujejo z električnim seksom, a si ga še niso upali preizkusiti! Zakaj je dober? 2 vibracijska motorja... Preberi cel opis
73,15 €
1-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
77,10 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 03:39.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

Ob nakupu prejmeš točke zvestobe v vrednosti 5% nakupa (navadne cene), ali v vrednosti  2% nakupa (akcijski izdeleki).

Več o lovesexshop.si ponudbi
Ponudba trgovine lovesexshop.si za izdelek XOUXOU - Vodoodporni vibrator za točko G, ki ga je mogoče ponovno napolniti (črn). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dolžina (cm)
20.2 cm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02CA4E10
Prijavi napako
Kakovosten vibrator z nežno elektrostimulacijo za tiste, ki se spogledujejo z električnim seksom, a si ga še niso upali preizkusiti! Zakaj je dober? 2 vibracijska motorja - eden na konici stebla točke G, drugi na sredini stebla Rahlo prilagodljiva oblika Ločeno nadzorovana načina e-stimulacije in vibracije Gladke prevodne površine na glavi vibratorja prenašajo nizko- in srednjefrekvenčne električne impulze 10 načinov E-stimulacije in 10 načinov vibriranja Silikonski material mehkega dotika za enostavno vstavljanje in neverjetno stimulacijo 100-odstotno vodoodporen - lahko ga uporabljate v kopeli ali pod tušem, enostaven za čiščenje Vgrajena baterija za polnjenje - ni vam treba skrbeti za zamenjavo baterij Priskrbite si to: Za mazanje izdelka uporabljajte samo lubrikant na vodni osnovi Uporabljajte samo mazivo na vodni osnovi. Pri skladiščenju poskrbite, da izdelki ne pridejo v stik drug z drugim ali z drugimi izdelki Kako uporabljati: Pred uporabo vibrator namažite z lubrikantom, nato ga nežno vstavite v nožnico, tako da se zavihti navzgor. Funkciji vibriranja in E-stimulacije lahko nastavite ločeno ali skupaj z gumbi na igrači. Upravljajte: Na napravi so 3 gumbi. Zgornji gumb (za vklop) lahko pritisnete in držite, da vklopite in izklopite napravo. Z nadaljnjim pritiskom preklapljate med načini vibriranja. S pritiskom in držanjem srednjega gumba (dvojna bliskavica) vklopite in izklopite funkcijo elektro. Z nadaljnjim pritiskom na gumb preklapljate med načini e-stimulacije, s pritiskom na drugi (enojni utripajoči) gumb pa se vrnete nazaj. Funkcijo E-stim lahko uporabljate tudi brez vklopa vibracij. Priključek polnilnika: Polnjenje izdelka je zaradi priloženega kabla USB zelo enostavno. Priključek polnilnika je majhen perforiran krog na dnu blazine, ki ga je treba ob prvi uporabi previdno prebosti s koncem polnilnika. Vsebina paketa: 1 vibrator 1 polnilni kabel USB Značilnosti: 1: vibrator prijeten na dotik rahlo prilagodljiva zasnova vgrajena baterija čas polnjenja: 180 minut čas uporabe: 60 minut 100-odstotna vodotesnost - IPX7: do 30 minut, do največje globine 1 m 2 motorja E-stimulacija in vibracijske funkcije 10 načinov električne stimulacije do 1,5 m 10 načinov vibriranja skupna dolžina: 20,2 cm dolžina za vstavljanje: 14 cm premer: 2,8-3,9 cm barva: črna z zlatimi podrobnostmi material: silikon, PU, ABS (v skladu z zahtevami EU, brez ftalatov) ni priporočljivo za srčne bolnike in nosečnice. Hranite zunaj dosega otrok. Nasveti za čiščenje: Po končanem umivanju temeljito operite z blago milo mlačno vodo, sperite in pustite, da se posuši. Priporočamo: uporabite posebno čistilno sredstvo (06302500000) - na voljo ločeno.
XOUXOU - Vodoodporni vibrator za točko G, ki ga je mogoče ponovno napolniti (črn)
XOUXOU - Vodoodporni vibrator za točko G, ki ga je mogoče ponovno napolniti (črn)
73,15 €
v lovesexshop.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka