Ecco LT1 Mens Golf Shoes White 45

Ecco LT1 Mens Golf Shoes White 45

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Ultra lahka, najsodobnejša pena zagotavlja odboj in mehkobo, ki spremeni igro v ECCO M GOLF LT1. Ta inovativni moški hibrid je ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:24.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Ecco LT1 Mens Golf Shoes White 45. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02CA2B15
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Ultra lahka, najsodobnejša pena zagotavlja odboj in mehkobo, ki spremeni igro v ECCO M GOLF LT1. Ta inovativni moški hibrid je ustvarjen z uporabo ECCO LYTR, napredne odbojne in odbojne pene, ki je vdelana v podplat prek prepoznavne tehnologije FLUIDFORM. Pena je brezhibno združena v vmesnem podplatu z mehkim PU, ki zagotavlja oblikovano udobje, stabilnost in dolgotrajno povezovanje z usnjenim zgornjim delom. Za stabilnost pri nizki stopnji ima ECCO M GOLF LT1 vidno steblo, zunanji podplat E-DTS NET pa je svež pridih ECCO DYNAMIC TRACTION SYSTEM in ponuja večsmerni oprijem in vzdržljivost. Medtem ko nepremočljiva membrana ohranja stopalo suho, čista estetika v slogu superg in usnje ECCO dodajata vrhunski videz in občutek. Lastnosti Izjemno lahek odboj in mehkoba z ECCO LYTR, napredno peno, ki je vdelana v podplat s tehnologijo FLUIDFORM Pena je brezhibno združena v vmesnem podplatu z mehkim PU za oblikovano udobje, stabilnost in integrirano vez z zgornjim delom Zunanji podplat E-DTS NET je svež pogled na dizajn E-DTS, ki ponuja večsmerni oprijem in vzdržljivost Zračno, vrhunsko usnje ECCO Performance in nepremočljiva membrana Tehnologija X-TENSA INVISIBLE za večjo stabilnost Odstranljiv vložek OrthoLite za dolgotrajno blaženje in zračnost, z možnostjo izvleka za dodatno širino
Ecco LT1 Mens Golf Shoes White 45
Ecco LT1 Mens Golf Shoes White 45
176,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka