AGV K1 S Blipper Grey/Red XL Čelada

AGV K1 S Blipper Grey/Red XL Čelada

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Športna cestna čelada za vsak dan, z Aero spojlerjem in vizirjem Ultravision. Dirkaški duh, za premagovanje vsakodnevnih izzivo... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:56.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek AGV K1 S Blipper Grey/Red XL Čelada. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02C91D27
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Športna cestna čelada za vsak dan, z Aero spojlerjem in vizirjem Ultravision. Dirkaški duh, za premagovanje vsakodnevnih izzivov. K1 S je cestna čelada, ki izhaja iz izkušenj AGV v MotoGP, primerna za vrsto uporab na kateri koli poti. Aerodinamična oblika njegovega ohišja iz visokoodpornega termoplastičnega materiala, sprednje zračne reže, razvite z dirkalnimi izkušnjami, in novi Aero spojler, oblikovan v vetrovniku, povečujejo zmogljivost in zagotavljajo stabilnost tudi pri visokih hitrostih pri športni vožnji. Panoramski vizir Ultravision, odporen na praske, nudi širši bočni in navpični pogled za popoln nadzor nad okolico. Brezkompromisno udobje zaradi mehke, odstranljive in pralne notranjosti Dry-Comfort. Konstrukcijski protokol AGV Extreme Safety pomeni, da K1 S izpolnjuje zahteve strogega standarda ECE22.06 in še nekatere. AGV K1 S je pripravljen za vgradnjo komunikacijskih sistemov. AERODINAMIKA Integriran spojler NOTRANJOST Tkanina Dry-Comfort Fit, posebej zasnovan za uporabo očal Pripravljen na generični komunikacijski sistem Odstranljiva in pralna notranjost Odstranljiv ščitnik za nos Odstranljiva vetrna zaščita ZADRŽEVALNI SISTEM Dvojni D ŠKOLJKA EPS 4 gostote, razvit v 4 velikostih Varen profil za ključnico Visoko odporna termoplastika PREZRAČEVANJE 2 zadnja izvleka 5 sprednjih zračnikov Nastavljivi zračniki VIZIR 190° vodoravno vidno polje Proti praskam Max Pinlock pripravljen Sistem mikro odpiranja Večstopenjski mehanizem vizirja Patentiran Extra Quick Release System
AGV K1 S Blipper Grey/Red XL Čelada
AGV K1 S Blipper Grey/Red XL Čelada
205,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka