Sigma AF 50mm F/1.4 DG DN Art (Sony FE)

Sigma AF 50mm F/1.4 DG DN Art (Sony FE)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Novi objektiv Sigma 50 mm f/1,4 DG DN Art zagotavlja prefinjeno optično zmogljivost in hitro samodejno ostrenje in je zasnovan za brezzrcalne fotoaparate Sony. Njegova... Preberi cel opis

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 03:34.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Beseničar ponudbi
Ponudba trgovine Beseničar za izdelek Sigma AF 50mm F/1.4 DG DN Art (Sony FE). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02C919F9
Prijavi napako

Novi objektiv Sigma 50 mm f/1,4 DG DN Art zagotavlja prefinjeno optično zmogljivost in hitro samodejno ostrenje in je zasnovan za brezzrcalne fotoaparate Sony. Njegova goriščna razdalja 50 mm je idealna za fotografiranje portretov, pokrajin in vsestransko fotografiranje ter zagotavlja svetlo največjo zaslonko f/1,4 za nadzor majhne globine polja. Objektiv, ki temelji na najnovejši tehnologiji optičnega oblikovanja, vključuje 14 elementov v 11 skupinah, s tremi asferičnimi lečami in enim steklenim elementom SLD. Objektiv učinkovito zavira različne aberacije, kot sta astigmatizem in ukrivljenost polja, ki jih ni mogoče popraviti v fotoaparatu. Poleg tega objektiv ponuja hitro in tiho ostrenje ter odlično zmogljivost sledenja, kar omogoča uporabo objektiva v različnih situacijah, vključno s fotografiranjem v temnih prostorih, fotografiranjem premikajočih se predmetov in videoposnetkov.

Full-Frame | f/1.4 to f/16
Fast Compact Prime
HLA Linear Focusing Motor
Aspherical & SLD Glass Elements
Rounded 11-Blade Diaphragm
Dust & Splash-Resistant Design

Sigma AF 50mm F/1.4 DG DN Art (Sony FE)
Sigma AF 50mm F/1.4 DG DN Art (Sony FE)
949,00 €
v Beseničar

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka