Prenosnik Acer Nitro 16, Ryzen 7-7840HS, 16GB, 1TB + 1TB, RTX 4070, 165Hz QHD

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Acer Nitro 16 gaming prenosnik

Potopite se v igralne svetove z igralnim prenosnikom Acer Nitro 16. Občudujte jih skozi prizmo tehnologije Ray Tracing z... Preberi cel opis

2.029,00 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 03:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o isistemi.si ponudbi
Ponudba trgovine isistemi.si za izdelek Prenosnik Acer Nitro 16, Ryzen 7-7840HS, 16GB, 1TB + 1TB, RTX 4070, 165Hz QHD. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Delovni spomin RAM (v GB)
16
Dodan operacijski sistem
Proizvajalec grafične kartice
Stanje
nov
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02C72845
Prijavi napako

Acer Nitro 16 gaming prenosnik

Potopite se v igralne svetove z igralnim prenosnikom Acer Nitro 16. Občudujte jih skozi prizmo tehnologije Ray Tracing z grafično kartico NVIDIA GeForce RTX. Skupaj s sodobnim procesorjem tvorita duo, ki vam bo omogočil doseganje višje ravni igranja. Za nizke temperature bo poskrbel inteligentni hladilni sistem. Z njim lahko iz komponent izvlečete maksimalno moč in uživate v nemotenem delovanju vašega računalnika.

Uspešnost, potrebna za zmago

Dosezite izjemno zmogljivost, ki vas postavlja pred konkurenco. Ta igralni prenosnik je opremljen z najnovejšim procesorjem AMD Ryzen™, zmogljivo grafiko serije NVIDIi GeForce RTX™ 40 ter hitrim diskom DDR5 in RAM-om. S to linijo tehnologij dobite neprimerljivo hitrost in vzdržljivost, ki ju potrebujete, da se popolnoma potopite v svet iger.

Ne glede na to, ali igrate najnovejše igre, ustvarjate 3D-grafiko ali urejate videoposnetke, je ta prenosnik izdelan tako, da izpolni vaša pričakovanja. Dosezite izjemno zmogljivost, ki prekaša konkurenco, in izkusite igranje na načine, o katerih ste prej lahko le sanjali.

Še boljši zaslon

Poglejte si zaslon, ki ponuja še boljšo izkušnjo. S 16-palčnim zaslonom WQXGA, opremljenim s tehnologijo Advanced Optimus, lahko uživate v gladki sliki brez popačenj pri igranju iger. Zaradi frekvence osveževanja 165 Hz in razmerja stranic 16:10 je grafika neprekosljiva in impresivna.

Učinkovito hlajenje

Nitro 16 odlikuje tudi učinkovito hlajenje. Novo, odlično oblikovano ohišje ima dva ventilatorja, dve vstopni odprtini za zrak, štiri izpušne odprtine in dodatno hlajenje procesorja zahvaljujoč uporabi tekoče kovinske paste. Zahvaljujoč temu vaš prenosnik ohranja optimalno temperaturo tudi med intenzivnimi igrami.

RGB osvetlitev tipkovnice

Za poudarjanje vašega sloga in ustvarjanje edinstvenega vzdušja je prenosnik opremljen s štiriconsko RGB osvetlitvijo tipkovnice. Zdaj lahko igrate v velikem slogu, tako da prilagodite osvetlitev svojim željam. Poleg tega vam namenska tipka NitroSense omogoča popoln nadzor nad različnimi vidiki vašega prenosnika, vključno s hitrostjo ventilatorja in osvetlitvijo. Nastavitve lahko prilagodite, da zagotovite optimalno hlajenje in ustvarite vzdušje, ki ustreza vašemu razpoloženju in igri.

Prenosnik Acer Nitro 16, Ryzen 7-7840HS, 16GB, 1TB + 1TB, RTX 4070, 165Hz QHD
Prenosnik Acer Nitro 16, Ryzen 7-7840HS, 16GB, 1TB + 1TB, RTX 4070, 165Hz QHD
2.029,00 €
v isistemi.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka