Samosestavljiv šotor za plažo 200x120x110/90cm mornarsko moder

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Zaradi majhne teže lahko samosestavljiv šotor za plažo vzamete z družino na pohod, plažo ali piknik. Zagotavlja ne samo optimalno zaščito pred neugodnimi vremenskimi razm... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 12:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Foxigy.si ponudbi
Ponudba trgovine Foxigy.si za izdelek Samosestavljiv šotor za plažo 200x120x110/90cm mornarsko moder. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Tip izdelka
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02C636A5
Prijavi napako
Zaradi majhne teže lahko samosestavljiv šotor za plažo vzamete z družino na pohod, plažo ali piknik. Zagotavlja ne samo optimalno zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami, temveč tudi zasebnost in zaščito pred sončno svetlobo.LastnostiZaprt šotor vam omogoča skrivanje opreme ali preoblačenjeŠčiti pred vetrom in UV sevanjemSamozložljivi sistem vam omogoča, da ga zgradite hitro in kjer koliUdobna torba z dolgimi ročaji bo olajšal transport in shranjevanjeZ zatiči ki so priloženi v kompletu, boste lahko šotor pritrdili na tlaZaradi okvirja iz steklenih vlaken je zelo lahek in vzdržljivTa samozložljivi šotor znamke ENERO CAMP je visokokakovosten izdelek s širino 120 cm, globino 200 cm in največjo višino 110 cm.Pakirano v priročni torbi za enostaven transport in shranjevanjeNjegov okvir iz steklenih vlaken odlikuje visoka lahkotnost in odpornost na mehanske poškodbePrevleka je izdelana iz močnega 170T poliestra, ki ščiti pred škodljivimi UV žarki in vetrom, dodatno zapenjanje pa omogoča zavarovanje osebnih stvari ali enostavno preoblačenje iz mokrih v suha oblačila.ParametriNotranje mere zloženega šotora približno: 198 x 118 x 108 cm (maks. dolžina x širina x višina)Zunanje mere raztegnjenega šotora: cca 200 x 120 x 110 cm (D x Š x V maks.)Material šotora: 170T poliesterMaterial tal: poliester 120g/m2Material okvirja: 5 mm steklena vlaknaUV zaščita 20+Zaklepanje: da, z dvostransko dvosmerno zadrgoSamosestavljiva konstrukcija: daMrežasti vložki zagotavljajo zračenje: neZatiči vključeni: da, 5 kosov.Napenjalna vrvica: da, 2 kos.Pakirano v kovčku: da, s praktičnimi ročajiDimenzije prevleke: 70 x 3 cm (premer x debelina)Neto teža: 0,9 kgBruto teža (v kovčku): 1,05 kgV ceno vključeno: pokrivalo za na plažo, pokrivalo, navodila za uporabo, zatiči, vrvicaČe načrtujete veliko taborniško avanturo, vam bomo v svetovalnici FOXIGY svetovali, katerI so najboljši pripomočki za kampiranje.
Samosestavljiv šotor za plažo 200x120x110/90cm mornarsko moder
Samosestavljiv šotor za plažo 200x120x110/90cm mornarsko moder
32,43 €
v Foxigy.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka