Šotor za plažo 200x100x105cm mornarsko modra

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Zaradi majhne teže lahko šotor za plažo vzamete z družino na pohod, plažo ali piknik. Zagotavlja ne samo optimalno zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami, temveč t... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 14:07.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Foxigy.si ponudbi
Ponudba trgovine Foxigy.si za izdelek Šotor za plažo 200x100x105cm mornarsko modra. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Število oseb
2
Tip izdelka
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02C636A4
Prijavi napako
Zaradi majhne teže lahko šotor za plažo vzamete z družino na pohod, plažo ali piknik. Zagotavlja ne samo optimalno zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami, temveč tudi zasebnost in zaščito pred sončno svetlobo.LastnostiVelikost šotora udobno skrije dve odrasli osebi z opremoMočan in vodoodporen material ščiti pred rahlim dežjem, vetrom in UV sevanjemDva stranska žepa v notranjosti šotora omogočata, da skrijete majhne stvari, kot so kreme za sončenje ali sladoledne drobnarijePoseben talni material ščiti pred hladnim peskom ali vlažno travoPreprost in intuitiven sistem montaže vam omogoča, da ga hitro postavite kamor koliPriročna embalaža z dolgim ??ročajem bo olajšala transport in shranjevanjeOkvir izdelan iz steklenih vlaken je zelo lahek in trpeženEnostavno ga je vzdrževati čistoParametriSkupne mere v razloženem stanju: približno 105 x 200 x 100 cm (V x Š x G)Vodoodpornost: 400 mm vodni stolpecMaterial šotora: 170T poliesterMaterial poda: polietilen 110g/m2Zaščita pred sevanjem: da, UV 20+Material okvirja: steklena vlaknaNeto teža: 0,811 kgBruto teža: 0,860 kgPakiranje (embalaža): 60 x 12 x 8 cm (D x Š x V)Montažni zatiči: da, 6 kosov.Komplet vsebuje: pokrivalo za plažo, pokrivalo, tehnične vrvice (2 kos), zatiči (6 kos), okvir (1 dolg + 2 kratka), navodila za uporabo. Če načrtujete veliko taborniško avanturo, vam bomo v svetovalnici FOXIGY svetovali, katerI so najboljši pripomočki za kampiranje.
Šotor za plažo 200x100x105cm mornarsko modra
Šotor za plažo 200x100x105cm mornarsko modra
20,23 €
v Foxigy.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka