Mountain Equipment Switch Mens Vest Majolica/Mykonos XL Telovnik na prostem

Mountain Equipment Switch Mens Vest Majolica/Mykonos XL Telovnik na prostem

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Hibridni brezrokavnik z izoliranim sprednjim delom in nizkoprofilnim mrežastim hrbtom iz flisa za hitre gorske športe. Izjemno ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
115,90 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:56.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Mountain Equipment Switch Mens Vest Majolica/Mykonos XL Telovnik na prostem. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Velikost
XL
Vrsta športne jakne
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02C59125
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Hibridni brezrokavnik z izoliranim sprednjim delom in nizkoprofilnim mrežastim hrbtom iz flisa za hitre gorske športe. Izjemno zračna in hitro sušeča izolacija POLARTEC Alpha je kombinirana z lahkim 20D RS školjkastim materialom na sprednjem delu telesa za odpornost proti vetru. Paneli Pontetorto Tecnostretch 187 na hrbtni strani in ob straneh zmanjšajo maso in se še hitreje posušijo po napornem vzponu. Lastnosti Lahka zunanja tkanina iz najlona 20D RS z mehansko raztegljivostjo na sprednjem delu telesa, zelo zračna in odporna na veter POLARTEC Alpha izolacija (50 g sprednji del telesa) Pontetorto Tecnostretch 187 flis (hrbtni in stranski deli) Aktivno prileganje Ploski šivi za udobje ob koži YKK sredinska sprednja zadrga 2 grelna žepa za roke z zadrgo in 1 prsni žep Napoleon Rob in izrezi za roke, vezani z elastanom Pakira se v žep za roke z dvojnimi zankami za nošenje Tehnologije Fair Wear Kot član združenja Fair Wear je Mountain Equipment zavezan izvajanju najvišjih standardov delovnih pogojev. Polartec Alpha Aktivna izolacija Polartec Alpha je zasnovana za stalno toploto in večjo zračnost med aktivnostjo. V kombinaciji z zračno podlogo in tkaninami ustvari popolno zračno prepustno embalažo. Pontetorto Pontetorto Tecnostretch je serija izjemno hitro sušečih se tkanin iz flisa z izjemno toploto in mehkobo.
Mountain Equipment Switch Mens Vest Majolica/Mykonos XL Telovnik na prostem
Mountain Equipment Switch Mens Vest Majolica/Mykonos XL Telovnik na prostem
111,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka