Oriflame Crystologie Blissful Aura trdo milo 75 g

Oriflame Crystologie Blissful Aura trdo milo 75 g

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Oriflame Crystologie Blissful Aura, 75 g, Mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. T... Preberi cel opis
3,40 €
2-4 dni
Cena z dostavo
6,30 €
Dobavljivost

Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 16:27.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Notino ponudbi
Ponudba trgovine Notino za izdelek Oriflame Crystologie Blissful Aura trdo milo 75 g. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta izdelka
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02C3D8FE
Prijavi napako
Oriflame Crystologie Blissful Aura, 75 g, Mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Oriflame Crystologie Blissful Aura je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: nežno čisti kožo Hrani in vlaži ščiti kožo bogato se peni prijetno diši Navodilo za uporabo: Ustrezno količino mila nanesite na vlažno kožo z roko, naredite peno in sperite.
Oriflame Crystologie Blissful Aura trdo milo 75 g
Oriflame Crystologie Blissful Aura trdo milo 75 g
3,40 €
v Notino

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka