Aeromoov mreža proti insektom za prenosno posteljico - AeroMoov

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Lastnosti prenosne posteljice za katero je primerna zaščitna mreža Skladna je z najstrožjimi varnostnimi standardi. Možnost uporabe na različnih mestih. Visokokakovostna ... Preberi cel opis
19,95 €
3-7 dni
Cena z dostavo
24,45 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 3 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:21.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o superbaby.si ponudbi
Ponudba trgovine superbaby.si za izdelek Aeromoov mreža proti insektom za prenosno posteljico - AeroMoov. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Dolžina (cm)
110 cm
Širina (cm)
60 cm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02C2DE05
Prijavi napako
Lastnosti prenosne posteljice za katero je primerna zaščitna mreža Skladna je z najstrožjimi varnostnimi standardi. Možnost uporabe na različnih mestih. Visokokakovostna vzmetnica. Enostavno odvijanje in zlaganje v samo dveh sekundah. Kompaktna - lahko jo shranite kamor koli. Lahka (tehta manj kot 5 kg). Stabilna. Dve stopnji spanja: osnovna + srednja stopnja za dojenčke do 2 meseca. Uporaba za otroke od rojstva do 86 cm / 15 kg. Lahko se uporablja povsod: doma, na vrtu, na počitnicah, v parku, na plaži,.. Visokokakovostna vzmetnica iz PU pene debeline 3 cm. Velikost vzmetnice je 110 x 60 cm. S pomočjo zadrge se lahko zmanjša na velikost za dojenčka: 80 x 60 cm. Vodoodporna podlaga. Tri prozorne stene oblikovane tako, da lahko ves čas vidite otroka. Ena neprepustna stena za zaščito pred soncem in miren spanec. Odprtine za noge (ščitijo hrbet, ker se lahko približate otroku v posteljici in otroka lažje dvignete).Dimenzije posteljice: 63 x 92 x 130.Dimenzije zložene posteljice: 72 x 12 x 71.Potovalna posteljica AeroMo izpolnjuje varnostne zahteve: EN716-1-2008 in A1-2013.Na voljo so številni dodatki: zaščita pred komarji in drugimi insekti, rjuha, baldahin za zaščito pred soncem, zračna zaščita za vzmetnico AeroSleep."
Aeromoov mreža proti insektom za prenosno posteljico - AeroMoov
Aeromoov mreža proti insektom za prenosno posteljico - AeroMoov
19,95 €
v superbaby.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka