Zaščitno Steklo Dome Glass za Samsung Galaxy S24 Ultra

Zaščitno Steklo Dome Glass za Samsung Galaxy S24 Ultra

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Zaščitno steklo, ki ohrani ultrasonični bralnik prstnih odtisov delujoč!Ultrasonična prepoznava prstnih odtisov je najbolj varna in najbolj natančna metoda zaščite z najv... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 03:26.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o sgermobil.si ponudbi
Ponudba trgovine sgermobil.si za izdelek Zaščitno Steklo Dome Glass za Samsung Galaxy S24 Ultra. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Za znamko
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02BD6A57
Prijavi napako
Zaščitno steklo, ki ohrani ultrasonični bralnik prstnih odtisov delujoč!Ultrasonična prepoznava prstnih odtisov je najbolj varna in najbolj natančna metoda zaščite z najvišjo možno stopnjo natančnosti. Vendar pa ima kljub temu eno pomanjkljivost. Pri namestitvi navadnega zaščitnega stekla pride do zračnega prostora med steklom in zaslonom, ki popači ultrasonične valove in tako postane bralnik neuporaben in ne deluje. Whitestone Dome Glass je kot edini proizvajalec na trgu rešil ta problem.Popolna odzivnost z zaščitnim steklomZ uporabo ULTRA-Premium materialov, WHITESTONE ™ DOME GLASS® zagotavlja najvišjo stopnjo odzivnosti po celem zaslonu, še posebej pa na področju ukrivljenih robov.Popolna prosojnost in nespremenjene barve zaslonaOleofobni sloj na površini stekla služi za dodatno zaščito pred tekočinami ter močno zmanjša ustvarjanje prstnih odtisov, ter tako nudi neprimerljivo prosojnost stekla, ki ne spremeni odtenka barv in tako ohranja polno funkcionalnost zaslona tvoje mobilne naprave.Popolna zaščita zaslona telefona - od roba do robaDOME GLASS® uporablja patentiran proces namestitve zaščitnega stekla, ki nudi zaščito od roba do roba, hkrati pa absorbira in porazdeli sile ob padcu ali udarcu, ter tako nudi najvišjo stopnjo varnosti za zaslon.Napredna LOCA Tehnologija zapolni razpoke na zaslonu telefona ob namestitviZ uporabo tehnologije tekočega optično čistega lepila (LOCA - Liquid Optically Clear Adhesive) namestitev stekla na zaslon zapolni manjše razpoke in praske ter tako daje telefonu povsem nov videz in občutek.
Zaščitno Steklo Dome Glass za Samsung Galaxy S24 Ultra
Zaščitno Steklo Dome Glass za Samsung Galaxy S24 Ultra
54,99 €
v sgermobil.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka