LEGO®® Friends 42601 Igrišče za hrčke

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Mali ljubitelji živali uživajo v zabavi z igralnim kompletom LEGO® Friends Igrišče za hrčke (42601) za otroke, deklice in dečke, stare 6+. V otroškem kompletu za sesta... Preberi cel opis

19,99 €
2-3 dni
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 12:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o LEGO STORE ponudbi
Ponudba trgovine LEGO STORE za izdelek LEGO®® Friends 42601 Igrišče za hrčke. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Najnižja primerna starost (v letih)
6
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02BD412E
Prijavi napako

Mali ljubitelji živali uživajo v zabavi z igralnim kompletom LEGO® Friends Igrišče za hrčke (42601) za otroke, deklice in dečke, stare 6+. V otroškem kompletu za sestavljanje sta lika LEGO Friends Zac in Jamila, tu pa so tudi 3 figure hrčkov. Sestavljanje kompleta je šele začetek! Ko sestavijo igrišče, lahko otroci uživajo pri vrtenju hrčkov na vrtiljaku in ko jih spuščajo po toboganu. Zelo zabavni so tudi krogle in kolo za hrčke! Ko je čas za počitek, jim pripravi posodico z vodo in hrano. Iščete najboljša darila za otroke, ki se radi igrajo z živalmi? Igrača za igro vlog je zabavno rojstnodnevno darilo ali darilo za posebno priložnost za otroke, ki imajo radi hrčke. Je tudi igrača, ki pomaga otrokom pri socialnem in čustvenem razvoju. Otroci lahko uživajo v preprostem in intuitivnem sestavljanju z aplikacijo LEGO Builder. V njej lahko povečajo modele in jih zavrtijo v 3D-pogledu, shranijo komplete in zabeležijo svoj napredek.

LEGO®® Friends 42601 Igrišče za hrčke
LEGO®® Friends 42601 Igrišče za hrčke
19,99 €
v LEGO STORE

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka