FEUCHTMANN Klecksi Univerzalna barva 900 g Barva: svetlo siva

FEUCHTMANN Klecksi Univerzalna barva 900 g Barva: svetlo siva

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Univerzalna barva KLECKSI je nealergena barva za vse površine, tudi okna in vertikalne površine. Otroci lahko ustvarjajo s čopiči, gobicami, štampiljkami in jim bo vše... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Ni na zalogi.

Cena je bila osvežena včeraj ob 22:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o rajzaigrace.si ponudbi
Ponudba trgovine rajzaigrace.si za izdelek FEUCHTMANN Klecksi Univerzalna barva 900 g Barva: svetlo siva. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02BBB6B1
Prijavi napako

Univerzalna barva KLECKSI je nealergena barva za vse površine, tudi okna in vertikalne površine. Otroci lahko ustvarjajo s čopiči, gobicami, štampiljkami in jim bo všeč kot prstna barva. Barva daje otrokom priložnost, da izrazijo svoja čustva, ideje in ustvarjalnost. Tako najmanjši kot najstarejši otroci se učijo uporabljati svoja čutila, raziskujejo lastnosti barv in urijo koncentracijo.

Feuchtmann likovni pripomočki so pralni, nealergeni in ekološki likovni pripomočki za vse otroke, izdelani samo iz živilskih sestavin. Otrokom dajejo veselje do kreativnega ustvarjanja, podpirajo domišljijo in razvoj motoričnih sposobnosti.

Zakaj izbrati barvo Feuchtmann?
slikanje na katero koli podlago - na papir, karton, folijo, steklo, les
kakovostna, zdravju prijazna in pralna barva
za izdelavo barv KLECKSI se uporabljajo samo konzervansi iz prehrambene in kozmetične industrije, zato so idealne kot prstne barve
slikanje je pomirjujoča dejavnost, ki spodbuja domišljijo, ustvarjalnost in domišljijo
slikanje zabava za male in velike otroke

Honzikov nasvet!: Svoje obarvane roke sem natisnil na papir, da bi starši imeli spomin na moje otroštvo. Barva se enostavno spere in če se slučajno umažem, se da tudi oprati! Za popestritev podobe včasih uporabim nabodala, ki ustvarijo čudovite učinke.

Univerzalna barva v plastični steklenici v 13 barvah.
Teža: 900 g
Primerno za otroke od 2 let

Nemška znamka Feuchtmann vam prinaša pestro ponudbo tako za najmanjše kot za največje otroke. Podpira razvoj motoričnih sposobnosti, spodbuja domišljijo in ustvarjalnost, uči barve in oblike. Kakovostni nealergeni likovni pripomočki so brez glutena, brez sledi jajčnih beljakovin, brez sledi oreščkov (arašidov), brez laktoze.

FEUCHTMANN Klecksi Univerzalna barva 900 g Barva: svetlo siva
FEUCHTMANN Klecksi Univerzalna barva 900 g Barva: svetlo siva
12,42 €
v rajzaigrace.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka