ASUS prenosnik ZenBook 14 UX3405MA Ultra 5-125H, 16GB, 1TB, Windows 11, OLED 120Hz

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
ASUS ZenBook 14 ultra-lahki prenosnik
Opravite več z izjemno elegantnim Zenbook 14 OLED – vrhunskim ultraprenosnim prenosnikom, ki uglajenost dvigne na povsem ...
Preberi cel opis
1.669,00 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:48.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o isistemi.si ponudbi
Ponudba trgovine isistemi.si za izdelek ASUS prenosnik ZenBook 14 UX3405MA Ultra 5-125H, 16GB, 1TB, Windows 11, OLED 120Hz. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Delovni spomin RAM (v GB)
16
Dodan operacijski sistem
Stanje
nov
Tip procesorja
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02BBA61B
Prijavi napako
ASUS ZenBook 14 ultra-lahki prenosnik
Opravite več z izjemno elegantnim Zenbook 14 OLED – vrhunskim ultraprenosnim prenosnikom, ki uglajenost dvigne na povsem novo raven. Izkoristite vsak trenutek z izboljšano življenjsko dobo baterije in uživajte v večji produktivnosti s procesorjem Intel® Core™ Ultra Series najvišjega razreda in grafiko Intel Arc™.

Poleg tega je popolno udobje povezave zagotovljeno s širokim naborom razpoložljivih vrat. Popolno potopitev za vaše čute zagotavlja živahen zaslon ASUS Lumina OLED v kombinaciji z zmogljivimi novimi super-linearnimi zvočniki.
Prenosnik za vse
Za delo in potovanje - lahek, mobilni z učinkovito grafično kartico in hitrim procesorjem. 180° tečaj omogoča preprosto deljenje zaslona. Kamera in zvočni sistem, ki ga poganja AI, bosta vaše delo na daljavo dvignila na novo raven.
Za ljubitelje vizualnih občutkov - matrika OLED, 100% pokritost barvnega prostora DCI-P3 in certifikat DisplayHDR™ 600 True Black bodo poskrbeli za izjemno podrobno, globoko in realistično sliko.

Sprostite nove izkušnje z AI
Z Zenbook 14 OLED lahko svoje naloge opravljate z lahkoto in med njimi učinkovito preklapljate z uporabo napredne umetne inteligence. Integriran motor NPU SI v procesorju Intel Core Ultra zagotavlja bliskovito hitro delovanje aplikacij, ki temeljijo na AI, medtem ko izjemno hiter pogon SSD, RAM in povezljivost WiFi 6E skrajšajo čakalne dobe in vam omogočajo učinkovitejše delo – kjer koli že ste.
Oglejte si neverjetne rezultate
Ultra žive slike na zaslonu ASUS Lumina OLED z ločljivostjo 2880 × 1800 in svetlostjo do 400 nit naredijo vsak trenutek neverjeten. Razmerje stranic 16:10 in 87-odstotno razmerje med zaslonom in telesom olajšata brskanje po spletu. Poleg tega prilagodljiva sinhronizacija samodejno prilagodi hitrost osveževanja, da zagotovi nemoteno gledanje ves čas.
Moč za ves dan in vsak dan
Bodite neodvisni od električnega omrežja in delajte produktivno kjer koli. Zenbook 14 OLED vam zagotavlja celodnevno napajanje, ki ga potrebujete, in še več. In ko je čas za ponovno polnjenje baterije, je zahvaljujoč vhodu USB-C s podporo za funkcijo Easy Charge izjemno hitro in priročno.

Zenbook 14 OLED vključuje vsa bistvena in popolnoma funkcionalna vrata, ki jih potrebujete za hitre in zanesljive povezave na poti. Tako se boste izognili nevšečnostim pri nošenju adapterjev s seboj. Na voljo je celo priročen kombinirani avdio priključek.
ASUS prenosnik ZenBook 14 UX3405MA Ultra 5-125H, 16GB, 1TB, Windows 11, OLED 120Hz
ASUS prenosnik ZenBook 14 UX3405MA Ultra 5-125H, 16GB, 1TB, Windows 11, OLED 120Hz
1.669,00 €
v isistemi.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka