GERBER Bio otroška hrana grah s krompirjem in piščancem 190 g

GERBER Bio otroška hrana grah s krompirjem in piščancem 190 g

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

GERBER Bio otroška hrana z grahom s krompirjem in piščancem je mesno-zelenjavna hrana od 6. meseca. Okusna priloga bo vašemu hroščku pomagala bolje spoznati okus graha... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Ni na zalogi.

Cena je bila osvežena danes ob 22:13.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o rajzaigrace.si ponudbi
Ponudba trgovine rajzaigrace.si za izdelek GERBER Bio otroška hrana grah s krompirjem in piščancem 190 g. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02BB0DBC
Prijavi napako

GERBER Bio otroška hrana z grahom s krompirjem in piščancem je mesno-zelenjavna hrana od 6. meseca. Okusna priloga bo vašemu hroščku pomagala bolje spoznati okus graha, krompirja in piščanca. Gladka konsistenca je prilagojena potrebam in veščinam majhnih otrok.

V Gerber Organic:

Varujemo naravo in spoštujemo njen naravni ciklus - S kmeti sodelujemo že več generacij
Ne uporabljamo kemičnih gnojil in pesticidov
Pridelke pobiramo ročno Leta 1927

Dorothy GERBER, je svojo 7-mesečno hčerko Sally začela hraniti z adaptiranim mlekom, kot ji je priporočil njen pediater, saj formule takrat ni bilo na voljo. Pionirka in podjetna ženska iz Fremonta v ZDA je z briljantno idejo dala na voljo varno in kakovostno formulo za dojenčke... ...in tako začela zgodbo današnje globalne enote znamke Gerber, ki že vseh 95 let svojega obstoja je bil inovativen, prinesel in še naprej prinaša formulo za dojenčke, ki ustreza trenutnim potrebam mater in dojenčkov vseh starosti.

Sestavine : pitna voda, grah 20 %, krompir 11 %, korenje 10 %, piščanec 8 %, pastinak, čebula, paradižnikova mezga, riževa moka, ekstra deviško oljčno olje 1,3 %. iz ekološke pridelave

Alergeni so označeni z velikimi črkami

Država izvora : Poljska

Hranilne vrednosti : Energija / Energija 254 kJ / 60 kcal Maščobe 1,8 g - od tega nasičene / nasičene maščobne kisline 0,3 g Ogljikovi hidrati 6,9 g - od tega sladkorji 1,3 g Vlaknine 1,9 g Beljakovine / Beljakovine 3,2 g Sol / Sol 0,03 g.

Preverite celovitost izdelka, ko odprete pokrov z "plop" zvokom. Stekleni pokrov in pokrov ne smeta biti poškodovana. Postrezite sedečemu otroku pod vašim stalnim nadzorom.

Navodila za pripravo : Prilogo lahko postrežete sobne temperature ali pogreto v vodni kopeli ali mikrovalovni pečici. Dobro premešaj. Pred hranjenjem preverite temperaturo hrane. Otroka ne hranite neposredno iz steklene posode. Odstranite dopolnilno hrano in jo postavite v primerno posodo za hranjenje.

Ne uporabljajte kovinske žlice. Ne dodajajte soli. Neodprto hranite na suhem mestu pri sobni temperaturi. Po odprtju izdelek hranite v hladilniku in porabite v 24 urah.

Naslov dobavitelja: Nestlé Slovensko sro, Košovská cesta 11, 971 27 Prievidza, www.nestle.sk

GERBER Bio otroška hrana grah s krompirjem in piščancem 190 g
GERBER Bio otroška hrana grah s krompirjem in piščancem 190 g
2,58 €
v rajzaigrace.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka