Erbesi Otroška posteljnina DUDU White Blue, (20962800)

Erbesi Otroška posteljnina DUDU White Blue, (20962800)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Otroška posteljnina Erbesi DUDU White BluePonudite svojemu malčku nekaj posebnegaOtroška posteljnina Dudu White Blue Erbesi je popoln komplet, ki bo vašega otroka objel v... Preberi cel opis
184,90 €
1-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
189,89 €
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 12-14 dneh Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:20.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek Erbesi Otroška posteljnina DUDU White Blue, (20962800). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dolžina (cm)
150 cm
Širina (cm)
120 cm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02BA3C13
Prijavi napako
Otroška posteljnina Erbesi DUDU White BluePonudite svojemu malčku nekaj posebnegaOtroška posteljnina Dudu White Blue Erbesi je popoln komplet, ki bo vašega otroka objel v nežnosti in toploti, ko se bodo bližali mrzli zimski dnevi. Komplet otroške posteljnine je, opremljen z odstranljivo podlogo, tako da lahko postane tudi prevleka za poletne dni. In kdo je glavni junak otroške posteljnine? Nedvomno so to srčki, ki bodo spremljal vašega dojenčka v njegovih fantastičnih sanjah.Posteljnina ima podlogo iz 100% bombaža in podlogo iz 100% poliestra. Vezene aplikacije dodajo še več čarobnosti celotnemu videzu. Odejo lahko enostavno snamete za pranje ali uporabo v toplih poletnih dneh. Obrobe na treh straneh so opremljene z loki za pritrditev na stranice posteljice. Komplet otroške posteljnine je univerzalno oblikovan, tako da se prilega večini otroških posteljic.Komplet otroške posteljnine Erbesi Dudu vključuje odejo, zaščito za posteljo in prevleko za vzglavnik. Odeja je opremljena s snemljivo bombažno prevleko z očarljivo vezenino. Polnjenje odeje je mehko in odstranljivo, zato jo lahko poleti uporabite kot lahkotno pregrinjalo. Prevleka za vzglavnik in tri-stranska zaščita za posteljo sta izdelani iz kakovostnega bombaža, s poliestrskim dihajočim polnilom.Komplet otroške posteljnine je sestavljen iz 3 delovprešite odeje, dimenzije 120 x 150 cm, polnilo 300g.prevleke za vzglavnik, dimenzije 40 x 60 cm.obrobe za otroško posteljo, dimenzije 62 + 64 + 62 x 50h cm. Izdelano v Italiji
Erbesi Otroška posteljnina DUDU White Blue, (20962800)
Erbesi Otroška posteljnina DUDU White Blue, (20962800)
184,90 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka