Star Trek: Prodigy - Supernova (Xbox Series X Xbox One)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Potem ko Protostar zazna čudne podatke iz umirajoče zvezde, morata Dal R'El in Gwyndala tekmovati s časom, da rešita prijatelje, svojo ladjo, novo tujo vrsto in celoten p... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
22,94 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 03:41.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Paketko.si ponudbi
Ponudba trgovine Paketko.si za izdelek Star Trek: Prodigy - Supernova (Xbox Series X Xbox One). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Platforma
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02B6DB22
Prijavi napako
Potem ko Protostar zazna čudne podatke iz umirajoče zvezde, morata Dal R'El in Gwyndala tekmovati s časom, da rešita prijatelje, svojo ladjo, novo tujo vrsto in celoten planetarni sistem, preden jih vse uniči supernova!Dal in Gwyndala morata s pomočjo svojih edinstvenih sposobnosti premagati domiselne uganke, preživeti sovražna okolja in se spopasti s smrtonosnimi robotskimi vojskami ter rešiti ujete člane posadke Jankom Pog, Rok-Tahk, Zero in Murf. Toda kmalu odkrijeta novega smrtonosnega sovražnika, ki se ne bo ustavil pred ničemer, da bi uničil Protostar in spremenil tok zgodovine!Značilnosti:

VKLJUČITE SE V ZVEZDNO PLANETO - igrajte kot Dal R'El in Gwyndala ter rešite njuno razpršeno posadko. V tej vznemirljivi akcijski pustolovščini igrajte sami ali v kooperativnem načinu za dva igralca.
ODLOČNO - Raziščite tuje svetove Orisi, Mirios in Taresse, vsak s svojim sovražnim okoljem, ugankami, izzivi in skrivnostmi.
PRVI Stik - vzpostavite prvi stik z novo nezemeljsko vrsto, spoznajte njeno zgodovino in odkrijte njene skrivnosti.
PRILAGODITE PROTOSTAR - Zberite ikonične drobnarije iz vesolja Zvezdnih stez in jih uporabite za prilagoditev Protostar.

Star Trek: Prodigy - Supernova (Xbox Series X Xbox One)
Star Trek: Prodigy - Supernova (Xbox Series X Xbox One)
19,99 €
v Paketko.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka