Zložljiva prenosna mizica za kampiranje 61x40cm

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Zložljiva prenosna mizica za kampiranje 61x40cmZložljiva prenosna mizica za kampiranje dimenzij 61x40cm je popolna rešitev za vse ljubitelje narave in kampiranja. Ta trpe... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 22:07.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mojaoprema.si ponudbi
Ponudba trgovine mojaoprema.si za izdelek Zložljiva prenosna mizica za kampiranje 61x40cm. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta pohištva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02B653CB
Prijavi napako
Zložljiva prenosna mizica za kampiranje 61x40cmZložljiva prenosna mizica za kampiranje dimenzij 61x40cm je popolna rešitev za vse ljubitelje narave in kampiranja. Ta trpežna in lahka mizica je zasnovana za udobno uporabo na prostem. S svojo kompaktno zasnovo je idealna za potovanja, kampiranje, piknike in druge dejavnosti na prostem. Izdelana je iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo stabilnost in vzdržljivost. Zložljiva prenosna mizica je enostavna za postavitev in zlaganje, kar omogoča hitro pripravo in shranjevanje. Ne glede na to, ali uživate v kampiranju, pikniku ali preprosto potrebujete priročno mizo na prostem, bo ta mizica zagotovila udobje in praktičnost, ki jo potrebujete.Zložljiva potovalna miza je idealna za vsak izlet s šotorom, idealna pa je tudi kot stojalo za prenosni računalnik doma in na vrtu Miza je vzdržljiv lahko prenese do 12 kg in je zelo trden, zaradi česar je idealen za pripravo obrokov na vašem potovanju.S to mizo lahko delate kjerkoli: na postelji, kavču ali fotelju. Je lahek in strden, idealen za delo v postelji. Zloži se lahko kadarkoli, zaradi svoje majhnosti pa se prilega v večji nahrbtnik.Nedrseče blazinice na nogah preprečujejo premikanje mize. Zahvaljujoč zložljivim nogamzložena miza zavzame zelo malo prostora. Tečaji v mizi se zaklenejo, tako da vam ni treba skrbeti, da se bo miza zložila sama.Visoka kakovost dizajnaZa kampiranjePod prenosnikomZaklep proti odvijanjuVzdržljivZložljivaNedrseče nogiceMere: 26,5 cm x 61,5 cm x 40 cmMere zložene mize: 40 cm x 30,5 cm x 4 cmTeža: 1,3 kg
Zložljiva prenosna mizica za kampiranje 61x40cm
Zložljiva prenosna mizica za kampiranje 61x40cm
29,99 €
v mojaoprema.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka