GymBeam Losos v slanici 12 x 170 g

GymBeam Losos v slanici 12 x 170 g

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Losos v slanici vas bo navdušil s svojim bogatim pristnim okusom in sestavinami brez nepotrebnih dodatkov. Zaradi visoke vsebnosti beljakovin in nenasičenih maščob je pri... Preberi cel opis
35,95 € -19 %
28,95 €
1-2 dni
-19 %35,95 €
z dostavo 32,85 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
32,85 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 03:15.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Gymbeam.si ponudbi
Ponudba trgovine Gymbeam.si za izdelek GymBeam Losos v slanici 12 x 170 g. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02B402F8
Prijavi napako
Losos v slanici vas bo navdušil s svojim bogatim pristnim okusom in sestavinami brez nepotrebnih dodatkov. Zaradi visoke vsebnosti beljakovin in nenasičenih maščob je primeren za aktivne ljudi, športnike in vse, ki si želijo zdrave in uravnotežene prehrane. Poleg tega ga bodo cenili vsi, ki iščejo praktičen izdelek za pripravo hitrega kosila ali večerje, ali želijo okusen obrok na poti.

Losos v slanici se ponaša s slastnim bogatim okusom, zato je primeren za pripravo okusnega in hitrega obroka z visoko vsebnostjo beljakovin

Lososos v slanici bo s svojim lastnim, naravnim okusom očaral vaše brbončice že ob prvem ugrizu. Cenili boste tudi njegov profil sestavin brez nepotrebnih dodatkov. To so filetki atlantskega lososa (Salmo salar) iz Norveške, ki so znani po svoji izjemno sočni teksturi in značilni roza-oranžni barvi. Uživate lahko v njihovem naravnem okusu, ki je okrepljen s soljo in skrbno izbranimi začimbami. Ker ne potrebuje kuhanja, preprosto odprite pločevinko, dodajte lososa v prilogo z zelenjavo in uravnotežen obrok je pripravljen na vaši mizi.

Ponaša se tudi z visoko vsebnostjo beljakovin, ki prispevajo k zaščiti in rasti mišične mase, pa tudi k ohranjanju zdravih kosti. To bodo še posebej cenili športniki za moč, bodybuilderji in vsi aktivni ljudje. Ljubitelji zdravega načina življenja bodo cenili tudi visoko vsebnost koristnih maščob v obliki nenasičenih maščobnih kislin. Ko te v prehrani nadomestijo nasičene maščobne kisline, prispevajo k vzdrževanju zdrave ravni holesterola.

Lososos v slanici je vsestranski dodatek za vsako kuhinjo, saj zagotavlja praktično in hitro dostopno sestavino. Ker je pripravljen za uživanje, mu preprosto dodajte zelenjavo in izbrano prilogo, kot so riž, kvinoja ali kuskus in ustvarite kakovosten, dobro uravnotežen obrok. Služi tudi kot odlična osnova za ribje namaze ali ribje kroglice. Poleg tega lahko ustvarite okusno jed s testeninami ali njoki, zlasti v kombinaciji s smetano in zelišči.

To živilo je primerno tudi za hladne jedi, zato je odlično za pripravo hitre testenine ali bulgurjeve solate, na primer. V kombinaciji z zelenjavo in prelivom lahko služi kot okusen nadev za hrustljave tortilje, domače sendviče, bagete ali panine. Za štedilnikom vam ne bo treba porabiti veliko časa okusen in kakovosten obrok lahko pripravite v le nekaj minutah.

Vse to pomeni, da je to odlično živilo, ki ga lahko vzamete s seboj na pot, saj vam zagotavlja, da imate kadar koli na voljo hranljiv obrok, bogat z beljakovinami in zdravimi maščobami. Ni idealen le za daljša potovanja v gore, temveč je primeren tudi za počitnice v koči ali za vse situacije, v katerih potrebujete trajna in hranljiva živila. Ta vsestranska in za uporabo enostavna sestavina bo dragocen dodatek v vsakem gospodinjstvu.

Losos v slanici in njegove prednosti

filetki atlantskega lososa, pripravljeni za uživanje (RTE)
meso atlantskega lososa izvira iz Norveške
ima bogat okus, gladko in sočno teksturo
pripravljen le s soljo in izbranimi začimbami
brez nepotrebnih dodatkov
brez glutena, brez laktoze in brez GSO
z visoko vsebnostjo beljakovin
z visoko vsebnostjo nenasičenih maščobnih kislin
podpira ohranjanje in rast mišične mase
pripomore k ohranjanju zdravih kosti
idealen kot osnova za hitre kompleksne obroke
odličen za kremne omake za testenine
preprosto dodajte prilogo in zelenjavo, pa je hranljiv obrok na mizi
odličen za testeninsko ali bulgur solato
odlična osnova za ribje namaze in ribje kroglice
idealen v hrustljavi tortilji ali bageti kot prigrizek
odlična izbira za zelenjavne solate
idealen za tople in hladne jedi
uporablja se lahko kot nepokvarljivo živilo na poti

Sestavine

Atlantski losos (Salmo salar) 70 %, voda, sol, začimbe.

Tabela hranilnih vrednosti

Hranilne vrednosti 100 g *RDI
Energijska vrednost 676 kJ/ 162 kcal 8%
Maščobe 10 g 14%
- od tega nasičene maščobne kisline 2,8 g 14 %
Ogljikovi hidrati 0,0 g 0 %
- od tega sladkorji 0,0 g 0 %
Beljakovine 18 g 36 %
Sol 1,2 g 20 %

*Priporočen dnevni vnos za povprečno odraslo osebo (8400 kJ/ 2000 kcal).

Opozorilo

Shranjujte na hladnem in suhem mestu. Zaščitite pred neposredno sončno svetlobo. Po odprtju je najbolje zaužiti še isti dan ali shranite v zaprti posodi v hladilniku za največ 24 ur.

Informacije o alergenih: Alergeni so v sestavinah označeni s krepkim tiskom.
Območje ribolova: proizvod iz ribogojstva - Norveška

GymBeam Losos v slanici 12 x 170 g
GymBeam Losos v slanici 12 x 170 g
28,95 €
v Gymbeam.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka