HASBRO Star Wars Hasbro The Vintage Collection Mandalorian Super Commando Captain Igrača 3,75-palčna figura Vojne klonov, večbarvna, (F5629), (20838949)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Star Wars Hasbro The Vintage Collection Mandalorian Super Commando Captain Igrača, 3,75-palčna figura Vojne klonov, večbarvna, (F5629)Opis Opis izdelka Maulovi Mandalorij... Preberi cel opis
51,80 €
3-7 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 6-10 dneh Dobavljivo v 3 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek HASBRO Star Wars Hasbro The Vintage Collection Mandalorian Super Commando Captain Igrača 3,75-palčna figura Vojne klonov, večbarvna, (F5629), (20838949). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta figure / figurice
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02ADD916
Prijavi napako
Star Wars Hasbro The Vintage Collection Mandalorian Super Commando Captain Igrača, 3,75-palčna figura Vojne klonov, večbarvna, (F5629)Opis Opis izdelka Maulovi Mandalorijci spreminjajo svoj oklep, da odraža zvestobo Temnemu gospodarju. Ti super komandosi nosijo rdeče in črne, nekateri celo modne rogove na čeladah, da bi bili podobni svojemu voditelju Nightbrother. Proslavite zapuščino Vojne zvezd, vesoljske sage, polne akcije in pustolovščin, iz daleč, daleč stran galaksije, z vrhunskimi 3,75 -palčne figure in vozila iz zbirke Star Wars Star Wars. Številke se ponašajo z vrhunskimi podrobnostmi in dizajnom celotnega izdelka in embalaže, ki ga je navdihnila izvirna linija, kot tudi z zabavo navdahnjeno zbirateljsko opremo, ki so jo oboževalci spoznali in vzljubili. (Dodatni izdelki so naprodaj posebej. Odvisno od razpoložljivosti.) Z vrhunskimi podrobnostmi in dizajnom na več točkah artikulacije je ta zbirateljska figura Star Wars The Vintage Collection v velikosti 3,75 palca odlično darilo za oboževalce in zbiratelje Vojne zvezd. Varnostno opozorilo Starost 4 in več OPOZORILO: NEVARNOST ZADUŠITVE – Majhni deli. Ni za otroke, mlajše od 3 let.MANDALORIANSKI SUPER KOMANDO KAPITAN: Maulovi Mandalorijci spremenijo svoje oklepe, da odražajo zvestobo Temnemu gospodarju. Ti super komandosi nosijo rdeče in črne barve, nekateri celo modne rogove na čeladah, da bi bili bolj podobni svojemu voditelju NightbrotherPAKIRANJE, NAVDIHNJENO Z VINTAGE: Star Wars The Vintage Collection 3,75-palčne klasične figure in vozila iz Vojne zvezd imajo originalno blagovno znamko Kenner ( Vsaka je naprodaj ločeno. Odvisno od razpoložljivosti.)KLASIČNA FIGURICA VOJNE ZVEZD: Ta akcijska figurica kapetana Mandalorian Super Commando Captain se zgleduje po liku iz Vojne zvezd: Vojne klonov in je odlično darilo za zbiratelje in oboževalce Vojne zvezd, stare od 4 let. upDODATKI, NAVDIHNJENI Z LIKMI, KI TEMELJI NA SERIJAH: Ta akcijska figura Star Wars The Vintage Collection je opremljena s 4 dodatki, navdihnjenimi z zabavo, ki so odličen dodatek k vsaki zbirki Star WarsPREMIUM DIZAJN IN ARTIKULACIJA: Visoko artikulirana s popolnoma nastavljivo glavo, rokami in nogami je figura Star Wars Mandalorian Super Commando Captain lahko prikazana v zbirkah akcijskih figur in vozil
HASBRO Star Wars Hasbro The Vintage Collection Mandalorian Super Commando Captain Igrača 3,75-palčna figura Vojne klonov, večbarvna, (F5629), (20838949)
HASBRO Star Wars Hasbro The Vintage Collection Mandalorian Super Commando Captain Igrača 3,75-palčna figura Vojne klonov, večbarvna, (F5629), (20838949)
51,80 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka