Zunanji disk Verbatim USB 2,5" Gold 053664 Store'n'Go Alu Slim 1TB

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Izberite kvalitetni zunanji trdi disk priznane znamke Verbatim! Zunanji trdi disk SuperSpeed je popolna rešitev za shranjevanje in prenos vaših podatkov z odlično hitrost... Preberi cel opis
72,99 €
1-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
76,88 €
Dobavljivost

Na zalogi v Big Bangu Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:20.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek Zunanji disk Verbatim USB 2,5" Gold 053664 Store'n'Go Alu Slim 1TB. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02ABB948
Prijavi napako
Izberite kvalitetni zunanji trdi disk priznane znamke Verbatim! Zunanji trdi disk SuperSpeed je popolna rešitev za shranjevanje in prenos vaših podatkov z odlično hitrostjo in elegantnim dizajnom. S povezavo USB 3.2 Gen 1 ponuja visoko hitrost prenosa podatkov do 5 Gbps, kar zagotavlja hitro in zanesljivo delovanje. Več o zunanjem trdem disku Verbatim: Visoka hitrost s povezavo USB 3.2 Gen 1 - do 5 Gbps Vključuje kabel Micro-B na USB-A in adapter USB-C za združljivost z različnimi računalniki Mac, osebnimi računalniki in prenosniki Elegantno in tanko ohišje iz brušene kovine, debelo le 9 mm in težko samo 150 gramov Prefinjen dizajn združen s visoko zmogljivostjo Priložena programska oprema Nero Backup za enostavno varnostno kopiranje datotek Programska oprema Green Button za varčevanje z energijo in nadzor porabe energije vašega diska Programska oprema za formatiranje za preprosto (ponovno) formatiranje vašega zunanjega trdega diska Kapaciteta: 1TB
Zunanji disk Verbatim USB 2,5" Gold 053664 Store'n'Go Alu Slim 1TB
Zunanji disk Verbatim USB 2,5" Gold 053664 Store'n'Go Alu Slim 1TB
72,99 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka