BOSE Bluetooth slušalke QuietComfort

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Naše najboljše slušalke z nevtralizacijo hrupa. Vgradili smo majcene mikrofone, ki neprestano merijo, primerjajo in reagirajo na okoliški hrup. Hrup je nato nevtraliziran... Preberi cel opis
364,80 €
PAKETNA PONUDBA
Proizvajalec
Povezava Ta podatek nam pove, kako se slušalka poveže z mobilnim telefonom oz. drugo napravo.
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02A9E8A9
Prijavi napako
Naše najboljše slušalke z nevtralizacijo hrupa. Vgradili smo majcene mikrofone, ki neprestano merijo, primerjajo in reagirajo na okoliški hrup. Hrup je nato nevtraliziran z nasprotnim signalom, ki omogoča manj motenj in več kakovostne glasbe. Način zavedanja s pomočjo mikrofonov, ki zajemajo zvok okoli vas, predvaja te zvoke v slušalkah. To je zmes glasbe in okolice istočasno. Tako lahko slišite tudi kaj se dogaja okoli vas, a precej bolj uravnoteženo. Glasba, podcasti in video posnetki. To so vsebine, ki jih imate radi. Zato smo zasnovali slušalke z ekskluzivno Bose tehnologijo kot je TriPort akustična arhitektura in glasnosti prilagojena ekvalizacija zvoka, vse za to, da je zvok čim bolj naraven. Slušalke QuietComfort s fokusiranjem na najmanjše podrobnosti v tem oziru nadaljujejo tradicijo odličnosti. Na primer mehke blazinice brez gub, kakovostno plišasto umetno usnje in minimalna sila pritiska naglavnega traku. Pozabili boste, da jih imate na glavi, tudi po urah in urah poslušanja. Z dodajanjem še četrtega zunanjega mikrofona je izboljšano zajemanje zvoka slušalk sedaj preseglo vso konkurenco. Slušalke se fokusirajo in izolirajo vaš glas, medtem ko algoritmi za zmanjšanje hrupa filtrirajo in izločijo zunanje zvoke za bolj jasen pogovor.
BOSE Bluetooth slušalke QuietComfort
BOSE Bluetooth slušalke QuietComfort
od 364,80 €
v 1 trgovini

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka