Cr7 BOYS SOCKS 3-PACK, nogavice o., večbarvno 8470-8010

Cr7 BOYS SOCKS 3-PACK, nogavice o., večbarvno 8470-8010

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
CR7 Boys Socks 3-Pack so otroške nogavice iz kolekcije Cristiana Ronalda. Kolekcija CR7 temelji na kreativnih dizajnih ter predvsem dovršeni izvedbi. Kolekcija je nastala... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 08:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Intersport ponudbi
Ponudba trgovine Intersport za izdelek Cr7 BOYS SOCKS 3-PACK, nogavice o., večbarvno 8470-8010. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02A93C58
Prijavi napako
CR7 Boys Socks 3-Pack so otroške nogavice iz kolekcije Cristiana Ronalda. Kolekcija CR7 temelji na kreativnih dizajnih ter predvsem dovršeni izvedbi. Kolekcija je nastala v sodelovanju Cristiana Ronalda s priznanim, danskim proizvajalcem spodnjega perila JBS Textile Group ter priznanim oblikovalcem Richardom Chaijem. Nogavice so atraktivnih barv in vzorcev, ki bodo pritegnili mlade navdušence. V kompletu so trije pari nogavic.
Cr7 BOYS SOCKS 3-PACK, nogavice o., večbarvno 8470-8010
Cr7 BOYS SOCKS 3-PACK, nogavice o., večbarvno 8470-8010
13,99 €
v Intersport

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka