Liofilizat Firepot Pečen fižol 485 g

Liofilizat Firepot Pečen fižol 485 g

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Firepot Freeze-dried Exquisite Baked Beans 485 g je nasiten zajtrk za vzdržljivost v britanskem slogu. Ta obrok je pripravljen v nekaj minutah in je odličen vir beljakovi... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
14,60 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 14:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o waragod.si ponudbi
Ponudba trgovine waragod.si za izdelek Liofilizat Firepot Pečen fižol 485 g. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02A779DF
Prijavi napako
Firepot Freeze-dried Exquisite Baked Beans 485 g je nasiten zajtrk za vzdržljivost v britanskem slogu. Ta obrok je pripravljen v nekaj minutah in je odličen vir beljakovin in vlaknin. S to liofilizirano jedjo Firepot boste za začetek dneva dobili 465 kalorij.Firepotov zamrznjeno suhi fižol Exquisite Baked Beans 485 g je hranljiva jed za zajtrk iz soje in krompirja, pečenega s tremi vrstami fižola v paradižnikovi omaki. Celotna jed se zaključi s pikantnim tabascom in ščepcem svežega ingverja, kar ustvari ogrevalno, nežno sladko jutranjo poslastico. Ta liofilizirana jed iz podjetja Firepot ne vsebuje palmovega olja in umetnih dodatkov ter je primerna za vegetarijance in vegane. Jed je bila ustvarjena tudi z mislijo na ljudi z intoleranco na laktozo in gluten.Firepotov liofiliziran fižol Exquisite Baked Beans 485 g - ključne lastnosti:Zdrava možnost za večerjobogat z beljakovinami in vlakninamibrez laktoze in glutenabrez palmovega oljabrez umetnih dodatkovvegetarijanski in veganskiNeto teža: 135 gTeža po navlaženju: 485 g465 kalorij na porcijoTrpežna in vodoodporna embalaža.
Liofilizat Firepot Pečen fižol 485 g
Liofilizat Firepot Pečen fižol 485 g
10,70 €
v waragod.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka