Lenovo Legion 5 15 i5-11400H, 32GB, 512GB, RTX 3050 165Hz, Windows 11 Home

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Lenovo Legion 5-15 gaming prenosnik

Lenovo Legion 5-15 je bil ustvarjen z enim samim namenom - da vas uvede na najvišje stopnice igralne lestvice. Pri čemer tehn... Preberi cel opis

1.362,00 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 03:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o isistemi.si ponudbi
Ponudba trgovine isistemi.si za izdelek Lenovo Legion 5 15 i5-11400H, 32GB, 512GB, RTX 3050 165Hz, Windows 11 Home. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Delovni spomin RAM (v GB)
32
Dodan operacijski sistem
Grafični procesor
Proizvajalec grafične kartice
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02A68D4F
Prijavi napako

Lenovo Legion 5-15 gaming prenosnik

Lenovo Legion 5-15 je bil ustvarjen z enim samim namenom - da vas uvede na najvišje stopnice igralne lestvice. Pri čemer tehnologija Ray Tracing naredi virtualne svetove še bolj realistične, fps pa ostane na ravni, ki zagotavlja udobno igranje. V prenosnem računalniku vaše uspehe v e-športu med drugim podpirata: izjemno učinkovit procesor in grafična kartica GeForce RTX. Učinke njihovega dela boste videli v Full HD ločljivosti na kakovostnem zaslonu. Sprejmite izziv in se pridružite virtualnim dvobojem s prenosnikom Lenovo Legion 5-15.

Z RTX 3000 dvignite svoje igranje na višjo raven

Vstopite v igro in okusite zmago z najnovejšo platformo RTX, ki jo poganja arhitektura NVIDIA Ampere. Opremljen je z namenskimi jedri RT, odgovornimi za sledenje žarkom, in jedri Tensor za obdelavo AI. Z uporabo tehnologije Deep Learning Super Sampling (DLSS) bo GPE povečal hitrost sličic, hkrati pa ohranil čudovite, ostre slike v igrah.

NVIDIA Reflex je najbolj revolucionaren nabor tehnik GPE, ki meri in znižuje sistemsko zakasnitev v tekmovalnih igrah (imenovano zakasnitev klikni za ogled). Skočite v akcijo ter vsakič namerite in streljajte z večjo natančnostjo. Bodite vedno na prvem mestu. Zmogljivejša grafična kartica pomeni večjo hitrost sličic. Povečajte svoje možnosti za zmago in si oglejte dogajanje na zaslonu hitreje kot vaši nasprotniki.

Quick refresh

Iščete prenosnik z najhitrejšo možno hitrostjo osveževanja, da povečate svojo prednost v e-športu? Ali morda skrbite za najbolj spektakularne vizualne učinke? Legion 5 15 je samo za vas. Na 15,6-palčnem IPS-zaslonu z ločljivostjo FHD (1920 x 1080) lahko izkoristite možnosti za povečanje svojih igralnih možnosti z osupljivo hitrostjo osveževanja do 165 Hz. Naj bo bojno polje za vedno obvladovano pod vašim vodstvom.

Tako izgleda zmaga

Legion 5-15 je popolna kombinacija praktičnosti, natančnosti in zmogljivosti. Njegove čiste linije se prepletajo s subtilnimi detajli. Diskretno črno ohišje se prilega igričarskemu in vsakdanjemu življenjskemu slogu, spremlja pa ga zaslon, ki je s treh strani obdan z ozkim robom.

Absolutna natančnost

Igralni prenosni računalnik bi moral zagotavljati najvišjo raven nadzora in natančnosti, tipkovnica Legion TrueStrike v Legion 5-15 pa letvico še dviguje. Tipkovnica TrueStrike, zgrajena na podlagi dolgotrajne inovacije Lenovo, ima delovanje mehkih tipk z 1,5-milimetrskim hodom tipk, ki je zasnovano tako, da omogoča globlje in enakomernejše pritiskanje za večje udobje pri upravljanju.

Lenovo Legion 5 15 i5-11400H, 32GB, 512GB, RTX 3050 165Hz, Windows 11 Home
Lenovo Legion 5 15 i5-11400H, 32GB, 512GB, RTX 3050 165Hz, Windows 11 Home
1.362,00 €
v isistemi.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka