Gigabyte G7 KF i5-12500H, 32GB, 512GB + 960GB, RTX 4060, Windows 11 Home, 144Hz

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Gigabyte G7 KF gaming prenosnik

Spoznajte prenosnik za prave igričarje. Gigabyte G7 KF vam ponuja zmogljivost, ki je kos vsaki igri in vas popelje na n... Preberi cel opis

1.639,00 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 01:00.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o isistemi.si ponudbi
Ponudba trgovine isistemi.si za izdelek Gigabyte G7 KF i5-12500H, 32GB, 512GB + 960GB, RTX 4060, Windows 11 Home, 144Hz. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Delovni spomin RAM (v GB)
32
Dodan operacijski sistem
Proizvajalec grafične kartice
Stanje
nov
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02A62EFA
Prijavi napako

Gigabyte G7 KF gaming prenosnik

Spoznajte prenosnik za prave igričarje. Gigabyte G7 KF vam ponuja zmogljivost, ki je kos vsaki igri in vas popelje na naslednjo raven tekmovanja v e-športu. Z Wi-Fi 6E lahko tekmujete z drugimi kjer koli. Velik zaslon z neverjetno hitrostjo osveževanja je popoln, ko šteje vsaka sekunda tekmovanja. Počutite se hladni v najbolj vročih trenutkih in naj vas ne skrbi, da bi se vaša oprema pregrela. Izberite profesionalno rešitev in uporabne funkcije, ki jih ponuja Gigabyte G7 KF.

Moč pripravljena za zabavo

Prenosnike serije Gigabyte G7 KF poganjajo najboljši grafični procesorji na trgu. Seveda govorimo o seriji NVIDIi GeForce RTX™ 40, ki temelji na učinkoviti arhitekturi NVIDIA Ada Lovelace. Zaradi njih lahko računate na neverjeten preskok v zmogljivosti zahvaljujoč tehnologiji DLSS 3, ki temelji na umetni inteligenci. Z njegovo pomočjo je ustvarjanje realističnih virtualnih svetov s popolnim sledenjem žarkom še lažje in prijetnejše. S tehnološkim paketom Max-Q sistem deluje trajnostno in tako optimizira moč, življenjsko dobo baterije in akustiko.

Ostanite mirni in hladni

Spoznajte edinstveno hladilno tehnologijo WINDFORCE, ki vam bo pomagala ohraniti primerno delovno udobje tudi med hudim dvobojem. Težke obremenitve ali multimedijska obdelava za Gigabyte G7 KF niso težava. Ta toplotna rešitev vam bo omogočila, da dosežete 100-odstotno zmogljivost vašega procesorja in grafične kartice, pri tem pa ves čas ostane tih in izjemno stabilen. Dva ventilatorja z 59 lopaticami čakata na izzive, ki jima jih vržeš.

Nova kakovost slike

Pri igranju na spletu šteje vsaka sekunda. Gigabyte G7 KF se tega zelo dobro zaveda in zato ima za vas zaslon s frekvenco osveževanja 144 Hz. To pomeni, da so prikazane slike bolj gladke, ne doživite nobenega zatikanja in pridobite prednost pred tekmeci. Poleg tega 17,3-palčni zaslon zagotavlja še večje vidno polje, kar bo koristno med tekmovanjem. Pokrijete lahko še večje bojišče in vidite veliko več kot vaši nasprotniki.

Profesionalna govorna komunikacija

Ta prenosnik je bil ustvarjen za igranje iger in torej za glasovno komunikacijo z vašimi zavezniki. DTS: Poleg tega je glasovna komunikacija veliko jasnejša zaradi dvosmernega zmanjševanja šuma z umetno inteligenco. Hitro in učinkovito odstrani hrup iz okolice ter omogoča enostaven in nemoten stik s prijatelji.

Gigabyte G7 KF i5-12500H, 32GB, 512GB + 960GB, RTX 4060, Windows 11 Home, 144Hz
Gigabyte G7 KF i5-12500H, 32GB, 512GB + 960GB, RTX 4060, Windows 11 Home, 144Hz
1.639,00 €
v isistemi.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka