HOMCOM HOMCOM Predsobno pohištvo z nizko omaro za čevlje, klopjo in obešalnikom za plašče s 4 kljukami, predsobni obešalnik iz iverne plošče in jekla, 60x28x120 cm, (20745412)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Vse, kar potrebujete: tako, da se vrnete domov ob koncu dneva, zahvaljujoč temu pohištvenemu pohištvu z vhoda, lahko končno obesite torbe, plašče in šali na kavljev ali d... Preberi cel opis
139,99 €
5-7 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 10-12 dneh Dobavljivo v 5 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena 9. 05. 2024 ob 10:43.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek HOMCOM HOMCOM Predsobno pohištvo z nizko omaro za čevlje, klopjo in obešalnikom za plašče s 4 kljukami, predsobni obešalnik iz iverne plošče in jekla, 60x28x120 cm, (20745412). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02A5D09D
Prijavi napako
Vse, kar potrebujete: tako, da se vrnete domov ob koncu dneva, zahvaljujoč temu pohištvenemu pohištvu z vhoda, lahko končno obesite torbe, plašče in šali na kavljev ali dodatek, sedite na klopi, da udobno odstranite čevlje in jih postavite Na odprtih policah spodaj, da bi imeli vse pri roki, ko se mu mudi. Stenska montaža: Območje zgornje police vhodnega pohištva se uporablja za shranjevanje dekorativnih predmetov in okraskov. S tem prostorom razstavite svoje fotografije ali lončeno rastlino, za katero se vam zdi vredno razstavljati. Bench: To vhodno pohištvo s stojalom za čevlje lahko brez težav podpira do 120 kg. Nato lahko udobno sedite na meglici s klopi, da nosite čevlje in vam daste še zadnje mesto, preden se odpravite ven. Moderni slog: Ta preprost in sodobni vhodni obešalnik naredi vsak vhod v hišo bolj eleganten. Ne glede na njegovo lokacijo se bo lahko odlično vključil v slog sobe. Kot nalašč za hodnik, spalnico, dnevno sobo itd. Dimenzije: Dimenzije: 60L x 28p x 120a cm, zmogljivost teže: 120 kg (klop), 10 kg (dražba suspenzije), 5 kg (polica), 2 kg (kavelj). Potrebna skupščina. Tako lepo je, da lahko takoj na vhodu po napornem dnevu shranite neprijetne nahrbtnike in plašče. Zahvaljujoč temu vhodnemu obešalniku Homcoma lahko zamenjate čevlje, medtem ko ostanete sedite in jih postavite na odprte police. Zahvaljujoč prisotnosti klopi za čevlje, stojala za čevlje in za obešanje kljuke, je to vhodno pohištvo dokončna rešitev za shranjevanje vsega, kar potrebujete na vhodu. - Udobna klop za čevlje in večfunkcijski prostor za shranjevanje - Idealno za vhod, hodnik, spalnico in dnevno sobo - 4 kljuke za obešanje kape, vrečk in šal - Klop in odprte police lahko nudijo nadaljnji prostor za predmete - izdelana v ilovni plošči in odporni in stabilni kovini - potrebna sestava - barva: naravna, bela - Material: CHAPERBOAR, jeklo - Skupne dimenzije: 60L x 28p x 120a cm - Dimenzije zgornjih polic: 55L x 24p x 6a cm - Spodnja velikost police: 57L x 32p x 20a cm - zmogljivost teže: 120 kg (klop), 10 kg (vzmetena steza), 5 kg (polica), 2 kg (kavelj) - Koda izdelka: 837-318V00nd - 1 x vhodno pohištvo - 1 x Navodila za navodila
HOMCOM HOMCOM Predsobno pohištvo z nizko omaro za čevlje, klopjo in obešalnikom za plašče s 4 kljukami, predsobni obešalnik iz iverne plošče in jekla, 60x28x120 cm, (20745412)
HOMCOM HOMCOM Predsobno pohištvo z nizko omaro za čevlje, klopjo in obešalnikom za plašče s 4 kljukami, predsobni obešalnik iz iverne plošče in jekla, 60x28x120 cm, (20745412)
139,99 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka