Outsunny Outsunny vrtni rastlinjak s tuneli iz pocinkanega jekla in PE z dvižnimi vrati in 6 mrežastimi okni, 295x200x200cm, (20747919)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Razteza sezono rasti: Naš tunelski rastlinjak poenostavi upravljanje vaših rastlin in jih zaščiti pred vremenskimi vplivi. Primerno je za gojenje rastlin, zelenjave, sadj... Preberi cel opis
169,99 €
5-7 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 10-12 dneh Dobavljivo v 5 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:20.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek Outsunny Outsunny vrtni rastlinjak s tuneli iz pocinkanega jekla in PE z dvižnimi vrati in 6 mrežastimi okni, 295x200x200cm, (20747919). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02A5CB2F
Prijavi napako
Razteza sezono rasti: Naš tunelski rastlinjak poenostavi upravljanje vaših rastlin in jih zaščiti pred vremenskimi vplivi. Primerno je za gojenje rastlin, zelenjave, sadja, zelišč, cvetov in tako naprej. Vrata z zadrgami in rolalnimi polkvi: Naš velik rastlinjak upravlja toploto, ki vstopi v okna in vrata, kar omogoča, da vaši rastline popolnoma absorbirajo sončno svetlobo. Visokokakovostna pokritost PE: Pokrivanje hruške našega rastlinjaka ščiti rastline, kar omogoča prehod sončne svetlobe. Robovi rastlinjaka za zelenjavni vrt so narejeni tako, da so globoko posajeni v tleh, da bi zategnili pokritost za stabilnost in zaščito pred kopičenjem deževnice. Močan in stabilen: rastlinjak je izdelan iz močnega jekla, da se daljše trajanje in zanesljivost. 7 prehodov in 2 armirani diagonali izdelku dodajo stabilnost. Dimenzije: Skupne dimenzije: 295L x 200p x 200ACM. Velikost okna: 46L x 40pcm. Potrebna skupščina. OPOMBA: Prosimo, ne uporabljajte kislinskih kemikalij, da se izognete reakcijam s pokritostjo PE, kar bi lahko povzročilo, da se zlomi. Ta zunanji rastlinjak Orto je kot nalašč za domače vrtnarjenje! Tonelinski rastlinjak ponuja vso zaščito, od katere potrebujejo vaše rastline, zahvaljujoč svoji jekleni strukturi in pokritosti hruške. Windows, opremljena z notranjim omrežjem, ponuja odlično prezračevanje, medtem ko zasnova udobnih roletov omogoča enostaven dostop v notranjosti. Rastlinjak za zunanje rastline je idealna rešitev, s katerim lahko vse leto ohranjate svoje rastline. - pokrov v PE, prevlečenem z UV zaščito - 6 stranskih oken za boljšo kroženje zraka - Nadzor temperature in sončna svetloba z valjčnimi vrati - pocinkano jekleno cev za trajno uporabo in uporabo - stabilna struktura s 7 prečkami in 2 nagnjenimi prečkanimi prehodi - potrebna sestava - bela barva - Material: pocinkano jeklo, PE - Skupne dimenzije: 295L x 200p x 200ACM - Velikost okna: 46L x 40pcm - Dimenzijski pristanišče: 105L x 185ACM (spredaj), 275L x 70ACM (stran) - Opomba: Prosimo, ne uporabljajte kislinskih kemikalij, da se izognete reakcijam s pokritostjo PE, kar bi lahko povzročilo, da se zlomi - 1 x rastlinjak - 4 x vrvi proti vetrovniku - 4 x piketi - 1 x izobraževalni priročniki
Outsunny Outsunny vrtni rastlinjak s tuneli iz pocinkanega jekla in PE z dvižnimi vrati in 6 mrežastimi okni, 295x200x200cm, (20747919)
Outsunny Outsunny vrtni rastlinjak s tuneli iz pocinkanega jekla in PE z dvižnimi vrati in 6 mrežastimi okni, 295x200x200cm, (20747919)
169,99 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka