DŽEZVA EMAJLIRANA 9 CM - 0,45 LTR ENAMELIE linija HERITAGE

DŽEZVA EMAJLIRANA 9 CM - 0,45 LTR ENAMELIE linija HERITAGE

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Kulturna dediščina je temelj kulture vsakega naroda, vezenine pa njen pomemben del. V 20. stoletju so postale sestavni del življenja tako v vsakdanji kot praznični podobi... Preberi cel opis
15,99 €
1-3 dni
Cena z dostavo
19,98 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 16:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Ariessa.si ponudbi
Ponudba trgovine Ariessa.si za izdelek DŽEZVA EMAJLIRANA 9 CM - 0,45 LTR ENAMELIE linija HERITAGE. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02A1D05B
Prijavi napako
Kulturna dediščina je temelj kulture vsakega naroda, vezenine pa njen pomemben del. V 20. stoletju so postale sestavni del življenja tako v vsakdanji kot praznični podobi na oblačilih in dekoraciji doma. Velik del tradicije je postalo vezenje mogoramov ali prepoznavnih vzorcev na rjuhe, prevleke, prte, spodnje perilo in predpasnike, ki so bili del poročne “bale”. .Vzorec, ki vam ga predstavljamo na posodi linije Enamelie Heritage je digitalni posnetek ročno izvezene vezenine na bombažnem prtu. Izdelan je bil po starem izročilu, za poročno darilo.Prelep motiv srca in cvetlic nas je popolnoma očaral in prevzel, zato smo se odločili, da ga ponudimo tudi vam v liniji emajlirane posode Heritage. Tradicionalna posoda s tradicionalnim motivom, nam vsem v spomin in opomin na lepote iz babičine skrinje.
DŽEZVA EMAJLIRANA 9 CM - 0,45 LTR ENAMELIE linija HERITAGE
DŽEZVA EMAJLIRANA 9 CM - 0,45 LTR ENAMELIE linija HERITAGE
15,99 €
v Ariessa.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka