GORENJE hladilnik z zamrzovalnikom NRK6192GX

SI
Preveri

Ponudba za izdelek gorenje NRK6192GX

1. Avansno plačilo, oziroma plačilo po predračunu (100% avans) - Vaša
Po prejemu naročila, oziroma povpraševanja, vam posredujemo aktualno ponudbo z že upoštevanim popustom po elektronski pošti, oziroma navadni pošti na naslov, ki ste ga navedli ob vašem naročilu. Ko je predračun v celoti poravnan, vam posredujemo potrdilo o plačilu, nato pa sledi dobava v dogovorjenem roku.
V primeru izbire načina plačila po predračunu, vam na vse naročene izdelke pripada dani popust na običajno ceno, spletna trgovina TOPelektro bo vse prejete avanse smatrala kot končno naročilo in ga obravnavala kot nepreklicno.
Vaša cena, oziroma cena za izbiro plačila po predračunu z že upoštevanim popustom je izraziteje označena pod Običajno ceno.
2. Plačilo po povzetju (minimalno 30% avansa) - Običajna cena
Po prejemu naročila, oziroma povpraševanja, vam posredujemo aktualno ponudbo s ceno višjo od

Dostava za vse artikle vrednosti nad 700,00 Eur v spletni trgovini TOPelektro je brezplačna in praviloma izvedena ne glede na izbrani način plačila v naslednjih dveh do sedmih delovnih dneh v kolikor je naročeno blago na zalogi. Ponudnik se zavezuje da bo blago, oziroma storitev opravil v dogovorjenem roku. Dostava za artikle vrednosti nižje od 700,00 Eur se doplača po ceniku pošte Slovenije.
Kljub velikim prizadevanjem obstaja možnost, da kakšnega naročenega artikla pri naših dobaviteljih trenutno ni na zalogi. V tem primeru, Vas bomo o tem nemudoma obvestili po elektronski pošti, preko SMS sporočila in/ali osebno po telefonu še preden, Vam bomo poslali ponudbo in Vam sporočili okvirni dobavni rok, ter morebitne spremembe cen, nato pa Vas zaprosili za ponovno potrditev Vašega naročila.
Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati tudi drugo dostavno službo, v kolikor bo s tem naročilo lahko iz

SI
Na zalogi

Ponudba za izdelek GORENJE NRK 6192 GX

Preko predračuna, kjer je možen dodaten popust ali po povzetju

Strošek dostave je BREZPLAČEN ne glede na kraj in velikost, težo ali ceno izdelka.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

Strinjati se moraš s pogoji uporabe.

® 2016 Ceneje d.o.o.