ASUS ExpertCenter E5 i5-11500B, 8GB, 512GB

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

All in One ASUS ExpertCenter E5 za pisarno

ASUS ExpertCenter E5 ima najnovejši visoko zmogljiv procesor Intel® Core™ 11. generacije z 10-nanometrskim p... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 22:29.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o isistemi.si ponudbi
Ponudba trgovine isistemi.si za izdelek ASUS ExpertCenter E5 i5-11500B, 8GB, 512GB. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Tip procesorja
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02A03B55
Prijavi napako

All in One ASUS ExpertCenter E5 za pisarno

ASUS ExpertCenter E5 ima najnovejši visoko zmogljiv procesor Intel® Core™ 11. generacije z 10-nanometrskim proizvodnim procesom, hitre povezave, dvosmerno zmanjševanje hrupa z umetno inteligenco za jasen glas med konferenčnimi klici, energetsko učinkovitost s sodobno tehnologijo pripravljenosti in class-class funkcije zasebnosti corporate. Če povzamemo – ASUS ExpertCenter E5 je brezkompromisna rešitev za sodobne poslovne dejavnosti.

Vodilna uspešnost

ASUS ExpertCenter E5 je zasnovan za optimalno delovanje in enostavno upravljanje v vašem podjetju, saj podpira vse vrste opravil – hkrati pa prihrani čas in zmanjša vpletenost skrbnika IT. Ima visoko računalniško moč zahvaljujoč procesorju Intel® Core™ 11. generacije in širokim povezovalnim možnostim, vključno z najnovejšimi vrati Thunderbolt™ 4.0.

Zvok brez popačenj

Za izboljšanje kakovosti profesionalnih konferenc ima ASUS ExpertCenter E5 tudi tehnologijo dvosmernega zmanjševanja hrupa, ki jo poganja AI in uporablja napredne tehnike strojnega učenja.

Ta tehnologija vključuje odhodni zvočni signal za filtriranje hrupa iz okolice zvočnika in dohodni zvočni signal za odpravo hrupa iz zvoka osebe na drugi strani klica. To pomaga zagotoviti jasno glasovno komunikacijo v skoraj vseh scenarijih uporabe. Za poenostavitev uporabe so na voljo hitre tipke za preprosto aktiviranje te tehnologije ali utišanje mikrofona.

Poiščite popoln položaj gledanja

Ergonomsko stojalo ASUS ExpertCenter E5 vam omogoča prilagajanje nagiba zaslona, ??njegovo vodoravno obračanje in spreminjanje višine, da zagotovite svoj idealen položaj gledanja. To vam daje svobodo uporabe zaslona pod katerim koli kotom, ne glede na to, ali sedite za mizo ali stoje med strežbo strankam – vedno uživate v optimalni vidljivosti.

ASUS ExpertCenter E5 i5-11500B, 8GB, 512GB
ASUS ExpertCenter E5 i5-11500B, 8GB, 512GB
726,00 €
v isistemi.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka