DELL G15 5525, Ryzen 5 6600H, 16GB, 512GB, RTX 3050, Windows 11

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Dell G15 5525 - optimalno kombinacijo dela in zabave

Spoznajte prenosnik Dell G15, naslednika kultnih modelov G3 in G5, s 15,6-palč... Preberi cel opis

1.119,00 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 03:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o isistemi.si ponudbi
Ponudba trgovine isistemi.si za izdelek DELL G15 5525, Ryzen 5 6600H, 16GB, 512GB, RTX 3050, Windows 11. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
DELL serija
Delovni spomin RAM (v GB)
16
Dodan operacijski sistem
Grafični procesor
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0291480B
Prijavi napako

Dell G15 5525 - optimalno kombinacijo dela in zabave

Spoznajte prenosnik Dell G15, naslednika kultnih modelov G3 in G5, s 15,6-palčnim zaslonom in hitrostjo osveževanja do 120 Hz. Ta model natančno združuje usodo za delo ali študij s strastmi in prostim časom. Še posebej se odziva na zahtevne potrebe ljubiteljev iger.

Hlajenje na ravni najboljših prenosnikov v svojem razredu
Izvirna oblika in trpežna konstrukcija
Storitev poslovnega razreda

Višja stopnja igranja

Učinkovit, eleganten, izdelan za igričarje – prenosni računalnik Dell Inspiron G15 vas bo popeljal na naslednjo raven tekmovanja v e-športu. Sodoben, zmogljiv procesor podprt z ultra hitrim pomnilnikom in grafično kartico vam bo omogočil, da sprostite moč, ki jo boste pretvorili v zmage v virtualnih bitkah. Uživajte v izjemni zmogljivosti in dvignite svoje igranje na višjo raven zahvaljujoč neverjetnim tehnologijam, uporabljenim v prenosnem računalniku Dell Inspiron G15.

Vroča akcija? Ostanite hladni

Hladilni sistem zadnje generacije je ena največjih prednosti tega modela. Toplotna zasnova G15, ki se zgleduje po ikonični znamki Alienware, vključuje kar 2 dovoda zraka in 4 odvode zraka. Ta obdelava poveča pretok zraka preko bakrenih cevi, kar zagotavlja popolno kroženje zraka za optimalno hlajenje in odvajanje toplote. To zagotavlja odlično toploto, ki vam omogoča igranje pri najvišji hitrosti. Preden začnete igro ali zahtevno aplikacijo, vam ni treba čakati, da se vaš prenosnik pospeši na pričakovano moč.

Vsi obrazi mobilnosti

Kombinacija tankega ohišja z ogromno močjo, zmogljivo baterijo in hitrim Wi-Fi 6 vam daje mobilnost v vseh pomenih besede. Prenosni računalnik G15 lahko preprosto vzamete s seboj na primer na univerzo, po pouku pa se lahko sprostite v kavarni in brez odlašanja igrate svoje najljubše spletne igre.

Zahvaljujoč vgrajeni kartici AMD, ki zagotavlja daljšo življenjsko dobo baterije kot namenska kartica NVIDIA, ima procesor možnost znižanja frekvence, da vam zagotovi več časa brez ponovnega polnjenja. Zaradi tega je učinkovit šprinter, ko se želite igrati, in delovni maratonec, ko uporabljate Office.

Drugačen od vseh

Zaradi elegantnega minimalističnega dizajna, ki ga je navdihnil ikonični slog Alienware, Dell G15 zagotovo izstopa od drugih igralnih prenosnikov v svojem razredu. Ta tanek prenosni računalnik z značilno zarezo na tečaju je tanek le 25,4 mm in ima večino vrat na hrbtni strani, da vas reši pred neprijetno navlako s kabli. Ergonomsko in vzdržljivo ohišje ima mat površino, ki preprečuje neprijetne prstne odtise tudi po dolgih urah uporabe.

Dell ima kakovost kot standard, zato testira zanesljivost prenosnikov v nestandardnih pogojih. Podjetje je poskrbelo, da lahko Dell G15 preživi kratkotrajno izpostavljenost visokim temperaturam (do 65 °C), če ga pozabite vzeti iz avtomobila na vroč dan. Trdnost konstrukcije, ki zagotavlja varnost notranjih komponent, je bila preizkušena z več kot 25.000-kratnim upogibanjem njene podlage in pokrova, vzdržljivost tečajev pa z 20.000-kratnim odpiranjem in zapiranjem.

testi so pokazali, da sledilna ploščica deluje po 1 milijonu udarcev, tipkovnica pa po 10 milijonih.

Tečaji testirani 20.000-krat
1 milijon testnih klikov sledilne ploščice
10 milijonov pritiskov tipk

Nahimic 3D Audio

Nahimic 3D Audio igralni zvočniki vam omogočajo, da kristalno jasno slišite vsak načrt napada. Inteligentni stabilizator prilagodi glasnost različnih zvokov, tako da lahko med tekmovanjem v vaši najljubši igri še bolje slišite nasprotnikove korake.

Vaš ukazni center za igro

Inovativna programska oprema Alienware Command Center, namenjena igralnim prenosnikom Dell in Alienware, vam omogoča nadzor nad okoljem strojne in programske opreme igre. Omogoča vam prilagajanje funkcionalnosti prenosnega računalnika zahtevam dane igre ter prilagajanje njegovega prostora in konfiguracije.

Zahvaljujoč temu imate svoj edinstven slog, predvsem pa igrate točno tako, kot želite, brez upočasnitev ali popačenj. Intuitivni vmesnik aplikacije vam omogoča, da svoje nastavitve trajno povežete s knjižnico iger, ne glede na vir, iz katerega igrate igro.

DELL G15 5525, Ryzen 5 6600H, 16GB, 512GB, RTX 3050, Windows 11
DELL G15 5525, Ryzen 5 6600H, 16GB, 512GB, RTX 3050, Windows 11
1.119,00 €
v isistemi.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka