KINDERKRAFT Gugalnik vibracijski z melodijo Felio 2 Stone Grey 0m+, do 9 kg

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Gugalnik, ki razbremeni vaše roke od nenehnega zibanja in pomaga vašemu otroku, da se umiri. FELIO 2 bo spremljal vašega otroka od rojstva do 9 kg. Pomagal bo vašemu o... Preberi cel opis

49,82 € -19 %
40,50 €
2-5 dni
-19 %49,82 €
+ stroški dostave

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:00.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o rajzaigrace.si ponudbi
Ponudba trgovine rajzaigrace.si za izdelek KINDERKRAFT Gugalnik vibracijski z melodijo Felio 2 Stone Grey 0m+, do 9 kg. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX029127BB
Prijavi napako

Gugalnik, ki razbremeni vaše roke od nenehnega zibanja in pomaga vašemu otroku, da se umiri. FELIO 2 bo spremljal vašega otroka od rojstva do 9 kg. Pomagal bo vašemu otroku, da se bo sprostil v samo nekaj trenutkih, in ko bo čas za igro - lahko preprosto pritrdite lok z mehkimi igračami, ki podpirajo razvoj domišljije in motorične koordinacije. Mehki materiali in 3-točkovni varnostni pasovi s širokim ščitnikom za mednožje ščitijo tudi najbolj gibljive otroke.

Ima uporabniku prijazno nadzorno ploščo, ki vam omogoča predvajanje do 8 različnih melodij in pomirjujoče vibracije, ki vam pomagajo zaspati. FELIO 2 je opremljen z mehkim vložkom, ki omogoča uporabo gugalnice od novorojenčkov. Priložena je tudi mreža proti mrčesu, ki bo vaše bivanje zunaj naredila prijetnejše.

Gugalnik in ležalnik FELIO 2 je ležalnik 2 v 1, ki se v nekaj trenutkih spremeni v gugalnik. Nežno zibanje bo pomirilo vašega dojenčka, vaša ramena pa bodo oddahnila od zibanja. FELIO 2 ima odstranljiv lok s 3 igračami, ki bodo zanimale vašega dojenčka in podpirale razvoj njegove fine motorike.

8 melodij in vibracij Ležalnik FELIO 2 ima na sprednji strani praktično nadzorno ploščo. Tam lahko vključite pomirjujoče vibracije ali eno od 8 melodij, ki bodo pomirile vašega dojenčka in mu pomagale zaspati ali pa se preprosto umirile in sprostile.

Enostavno zlaganje Gugalnico je mogoče zložiti in razstaviti v nekaj minutah - v kompaktne dimenzije. Zavzame zelo malo prostora, zato ga zlahka pospravite pod posteljo ali v omaro. Je zelo lahek, zato ga lahko vzamete s seboj na dopust.

Enostavno vzdrževanje Ohranjanje FELIO 2 čistega je zelo enostavno - prevleko lahko preprosto odstranite in operete v pralnem stroju pri 30 stopinjah. Hitro sušeči material vam omogoča hitro nadaljevanje zabave – zvečer ga operete in zjutraj je pripravljen za uporabo!

Več podrobnosti:

3-točkovni varnostni pasovi
Preprosta predelava iz ležalnika v gugalnik
Enostaven za zlaganje
Majhna teža
V paketu so 3 igrače: ogledalo, igralna podloga in piščalka

Materiali:

okvir: jeklo
prevleka: poliester

Zloženo: 10 x 73 x 38,5 cm

Razpognjen: 48 x 73 x 38,5 cm

Teža: 2,89 kg

KINDERKRAFT Gugalnik vibracijski z melodijo Felio 2 Stone Grey 0m+, do 9 kg
KINDERKRAFT Gugalnik vibracijski z melodijo Felio 2 Stone Grey 0m+, do 9 kg
40,50 €
v rajzaigrace.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka