PUHOVKA ORTLES MEDIUM 2 RDS Ž.

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Salewa Woman's Down Jacket Ortles Medium 2 RDS je odlična jakna za alpsko gorništvo.Ne glede na to, ali se uporablja kot izolacijsko srednjo plast ali zunanjo plast, kons... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

da

Cena je bila osvežena danes ob 14:49.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o actionmama ponudbi
Ponudba trgovine actionmama za izdelek PUHOVKA ORTLES MEDIUM 2 RDS Ž.. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Športna jakna za
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0288F7AF
Prijavi napako
Salewa Woman's Down Jacket Ortles Medium 2 RDS je odlična jakna za alpsko gorništvo.Ne glede na to, ali se uporablja kot izolacijsko srednjo plast ali zunanjo plast, konstrukcija 3D škatle, 750 CUIN 90/10 RDS Certified (odgovorna navzdol standard) Polnjenje in odzivni hibridni izolacijski vložki, ki odzivajo na Tirolwool potreben v različnih telesnih conah. Tirolwool se odziva tudi lepo in toplo, ko je moker, zato se uporablja na pokrovu, ramenih in manšetah. Lahka, abrazijska najlonska zunanja tkanina je idealna za alpske aktivnosti. Funkcije, nameščene, za nazaj, in visok ovratnik za največjo zaščito pred nevihto. Konstrukcija prostega gibanja in ergonomski rokavi in ??ramena preprečujejo, da bi pri plezanju zdrsnili po spodnjem delu. Jakna pakira navzdol, da prihrani prostor zahvaljujoč svojemu kompresijskemu žepu.
Opis barveRHODO RED
Opis barveRHODO RED
Velikost INTS
Velikost INTS
Velikost INTS
Koda atributov24
Velikost DE36
Velikost DE36
Velikost DE36
Blagovna znamkaSalewa
Rapoložljivost
SpolŽENSKI
Barva5
Barva5
PUHOVKA ORTLES MEDIUM 2 RDS Ž.
PUHOVKA ORTLES MEDIUM 2 RDS Ž.
180,00 €
v actionmama

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka