SAMSUNG tablični računalnik Galaxy Tab S9 8GB/128GB (5G), Graphite + Samsung Book Cover Slim

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Samsung Galaxy Tab S9 tablični računalniki so bolj elegantni kot kdaj koli prej, hkrati pa izjemno zmogljivi. Vsaka naprava je opremljena z vodilno mobilno platformo Snap... Preberi cel opis
1.149,00 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena 25. 04. 2024 ob 07:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Telekom Slovenije ponudbi
Ponudba trgovine Telekom Slovenije za izdelek SAMSUNG tablični računalnik Galaxy Tab S9 8GB/128GB (5G), Graphite + Samsung Book Cover Slim. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Delovni spomin RAM (v GB)
Dodan operacijski sistem
Dodatne lastnosti
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0287FB6C
Prijavi napako
Samsung Galaxy Tab S9 tablični računalniki so bolj elegantni kot kdaj koli prej, hkrati pa izjemno zmogljivi. Vsaka naprava je opremljena z vodilno mobilno platformo Snapdragon® 8 Gen 2 za Galaxy, enako hitrim mobilnim procesorjem, kot pri najnovejših Samsung Galaxy pametnih telefonih. Napredna tehnologija sistema za hlajenje, ki je prvič uporabljena pri tabličnem računalniku Galaxy, pomaga pri nemotenem pretakanju vsebin, igranju iger ali maratonskih urejanjih videoposnetkov.Družina tablic Galaxy Tab S9 je tanjša kot 6 mm, zato je serija lahka, hkrati pa vzdržljiva z oceno IP68.Osupljivi zasloni Galaxy Tab S9 serije so idealno ozadje za vsak projekt. S funkcijo Multi Window lahko do tri aplikacije prikažete kot organizirano mrežo oken, ki jih je mogoče enostavno prilagajati. Raziskujte v brskalniku, oglejte si sliko iz Galerije Samsung in skicirajte zamisli v beležki Samsung Notes, vse to hkrati v enem pogledu. S funkcijo Pop-Up View pa si lahko aplikacije ogledate kot plavajoča okna, pri čemer je še vedno prikazan celoten domači zaslon.Vse vrhunske naprave Galaxy Tab S9 so opremljene z orodjem, ki ga uporabniki tabličnih računalnikov najbolj obožujejo in želijo - Galaxy S Pen pisalom. Galaxy Tab S9 serija in S Pen pisalo, ki ponujata izkušnjo pisanja po papirju, sta zdaj opremljena z oznako IP68 za odpornost na vodo in prah, kar uporabnikom odpira več možnosti, kje lahko ujamejo in izrazijo svoje zamisli. S Pen pisalo lahko piše tudi v iskalnih vrsticah, brskalnikih in spletnih trgovinah z aplikacijami, novo dvosmerno polnjenje pa mu zagotavlja napajanje ne glede na to, v katero smer je obrnjeno, ko je pospravljeno v tablici.Strojna oprema Galaxy Tab S9 serije, ki se ujema z vrhunsko programsko opremo, ima ikonične značilnosti oblikovanja Galaxy znane iz vodilnih pametnih telefonov serije Galaxy S, kot je na primer enako izstopajoča postavitev kamere. Zaradi ohišja, ojačanega z Armor Aluminum, so izdelane tako, da prenesejo tudi udarce in praske. Za tiste, ki jih najboljše ideje presenetijo na nepričakovanih mestih, je Galaxy Tab S9 popoln partner, ki je uporaben v robustnih okoljih in zdrži naporen dan.
SAMSUNG tablični računalnik Galaxy Tab S9 8GB/128GB (5G), Graphite + Samsung Book Cover Slim
SAMSUNG tablični računalnik Galaxy Tab S9 8GB/128GB (5G), Graphite + Samsung Book Cover Slim
1.149,00 €
v Telekom Slovenije

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka