Inverter Aria AR5 -12 WFI

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Napredna serija klimatskih naprav Aria je tukaj, da vam in vašim ljubljenim ponudi najvišjo raven udobja s svojimi naprednimi funkcijami in pametnimi funkcijami, ki la... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

In stock

Cena je bila osvežena danes ob 07:17.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eMundia.si ponudbi
Ponudba trgovine eMundia.si za izdelek Inverter Aria AR5 -12 WFI. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Dodatne lastnosti
Moč gretja (v kW)
2.9 kW
Moč hlajenja (v kW)
0 kW
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX028730FC
Prijavi napako

Napredna serija klimatskih naprav Aria je tukaj, da vam in vašim ljubljenim ponudi najvišjo raven udobja s svojimi naprednimi funkcijami in pametnimi funkcijami, ki lahko ugodijo tudi največjim zahtevam!


Sterilizacijski HEPA filter, filter s trojnim delovanjem in močan ionizator zagotavljajo idealno atmosfero, saj absorbirajo veliko količino prahu in učinkovito odstranijo zlonamerne mikroorganizme in alergene, kar prispeva k čistejšemu in bolj zdravemu ozračju v vašem kraju, zmanjšuje viruse in bolezni ter omogoča da lahko brezskrbno uživate v svojih aktivnostih!


Varčevanje z energijo je enostavno doseči z delovanjem Hotel Menu. Hkrati ogrevanje 8°C preprečuje morebitne vremenske vplive v prostorih, ki pozimi niso ogrevani.


Energijski razred A+++


Tehnološka superiornost serije zagotavlja odlične zmogljivosti z najnižjimi obratovalnimi stroški. Izkoristite najvišji energijski razred A+++ klimatskih naprav Inventor in ustvarite popolno vzdušje, točno o kakršnem sanjate. Hkrati prihranite denar in poskrbite za energetski odtis z izbiro klimatske naprave z manjšo porabo energije.


Ionizator


na naraven in učinkovit način zagotavlja odstranjevanje zlonamernih lebdečih delcev, kot so klice, bakterije, virusi, dim, prah, vonjave itd., in nudi izjemno čist zrak, ki vzbuja občutek svežine in vas razbremeni motečega posledice nekakovostnega ozračja, v zaprtih prostorih.


Sterilizacijski HEPA filter


odstrani tudi najmanjšo količino prahu iz zraka. Odstranjuje mikrobe, hkrati pa zmanjšuje možnost alergij in bolezni ter zagotavlja zdrav in čist zrak.


Filter s trojnim delovanjem


zagotovite boljšo kakovost zraka doma s filtrom trojnega delovanja. Filter zagotavlja vitamin C za izboljšanje proizvodnje kolagena in elastina srebrovi ioni, ki pomagajo zmanjšati število bakterij in klic v zraku in vključuje tudi delovanje hladnega katalizatorja, ki absorbira vonjave in škodljive snovi iz zraka.


Follow Me


pametni senzor se nahaja na daljinskem upravljalniku. Ko je funkcija Follow Me aktivirana, se nastavljena temperatura sinhronizira s pametnim senzorjem. Vaša nastavljena temperatura vas bo spremljala, kamor koli greste vi in ??daljinski upravljalnik, kar bo nudilo dodatno udobje in prihranek energije.



Tehnični podatki:



Hlajenje kapaciteta (Btu/h): 12.000 (2.800-14.200)

Gretje kapaciteta (Btu/h): 13.000 (2.900-16.300)

Sezonska učinkovitost (po standardu EN14825)

Hlajenje

Moč hlajenja (kW): 3.8

Energijski razred: A++

SEER: 7.0

Gretje (Middle Zone)

Moč gretja (KW): 2.9

Energijski razred: A+

SCOP: 4.1

Nivo hrupa notranje (H/M/L) - zunanje

Notranja enota1: 23/26/32/39

Zunanja enota: 54

Zvočna moč (dB(A))

Notranja enota: 55

Zunanja enota: 63

Dimenzije ŠxGxV (mm)

Notranja enota: 802x189x297

Zunanja enota: 720x270x495

Teža enote notranja/ zunanja (kg): 8.6/23.2

Območje temperaturnega delovanja (?)

Hlajenje1: -15~50

Gretje: -15~30

Plin: R32



Inverter Aria AR5 -12 WFI
Inverter Aria AR5 -12 WFI
569,00 €
v eMundia.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka