Električno verižno dvigalo - 150 kg - 3 m

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Električno verižno dvigalo SBS-ECH-150/3 znamke Steinberg Systems zanesljivo in hitro dvigne in spusti težka bremena do 150 kg. Uporabljate ga lahko prilagodljivo, upravl... Preberi cel opis
219,00 €
1-3 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

78 izdelkov na zalogi Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:07.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Expondo ponudbi
Ponudba trgovine Expondo za izdelek Električno verižno dvigalo - 150 kg - 3 m. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX028719A5
Prijavi napako
Električno verižno dvigalo SBS-ECH-150/3 znamke Steinberg Systems zanesljivo in hitro dvigne in spusti težka bremena do 150 kg. Uporabljate ga lahko prilagodljivo, upravljate ga lahko udobno in varno z daljinskim upravljalnikom in navdušuje z vzdržljivimi, stabilnimi verigami. Z višino dviga 3 m je električno verižno dvigalo popolno za skladišča, garaže, delavnice, delo na višini in številne druge aplikacije. Lahko ga zelo enostavno pritrdite v zaprtih prostorih s pomočjo močnega kavlja. Zmogljiv električni motor 240 W omogoča hitro in enostavno dvigovanje in spuščanje težkih predmetov s hitrostjo dviganja do m/min. Daljinski upravljalnik je povezan z verižnim dvigalom preko dolgega kabla, tako da lahko upravljate električno dvigalo prilagodljivo in z varne razdalje. Če postane nevarno, lahko pritisnete stikalo v sili na daljinskem upravljalniku in dvigalo se ustavi. Tovorni kavelj je opremljen z varnostno zaporo, ki zagotavlja nenevaren transport pripetega blaga. Veriga električnega verižnega dvigala iz nerjavečega jekla meri 4 mm v premeru in je nizko obrabljiva ter trpežna, zaradi česar je posebej primerna za dvigovanje težkih bremen do 150 kg. Vzvratna zapora omogoča varno dvigovanje različnega blaga. Jekleno ohišje je izredno odporno in tako zmanjšuje tveganje obrabnih sledi, kot so praske, odrgnine in korozija. Dvigalo je označeno z zaščitnim razredom IP54 in je zaščiteno pred umazanijo ali vodo Enota ima tudi toplotno zaščito pred preobremenitvijo.
Električno verižno dvigalo - 150 kg - 3 m
Električno verižno dvigalo - 150 kg - 3 m
219,00 €
v Expondo

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka